Gemotoriseerde activiteiten

Bij Outdoor Eindhoven tillen we avontuur naar een hoger niveau met onze opwindende selectie van gemotoriseerde arrangementen. Of je nu op zoek bent naar de kick van quadrijden, het unieke gevoel van een amfibievoertuig, of de sensatie van razendsnel cross karten, wij hebben het allemaal! Onze gemotoriseerde activiteiten zijn ontworpen voor zowel beginners als doorgewinterde avonturiers, en bieden een onvergetelijke ervaring vol spanning en sensatie.

Scheur over uitdagende off-road parcoursen terwijl je de kracht en behendigheid van een quad ervaart. Onze professionele instructeurs staan klaar om je de kneepjes van het quadrijden bij te brengen, waardoor deze activiteit toegankelijk is voor iedereen die op zoek is naar een dosis adrenaline.

Vaar over water en trotseer het terrein met ons amfibievoertuig. Een unieke ervaring die het beste van twee werelden combineert: de sensatie van rijden op het land en varen op het water. Durf jij het avontuur aan?

Voel de kracht van de Power Turn terwijl je over ons speciaal ontworpen parcours raast. Dit gemotoriseerde voertuig reageert op jouw bewegingen, waardoor snelheid en behendigheid samenkomen voor een opwindende rit.

Voor de snelheidsduivels hebben we het ultieme cross karting avontuur. Scheur over de baan, manoeuvreer door scherpe bochten en voel de adrenaline stromen. Een competitieve en opwindende activiteit voor vrienden, familie of als teambuilding.

Elke gemotoriseerde activiteit bij Outdoor Eindhoven wordt begeleid door onze ervaren instructeurs, die zorgen voor een veilige en opwindende ervaring. Of je nu komt voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon een dagje uit, wij garanderen je een onvergetelijk avontuur.

Ben je klaar voor een dag vol adrenaline, snelheid en opwinding? Boek nu je gemotoriseerde arrangement bij Outdoor Eindhoven en ontdek de kracht van avontuur op vier wielen!

Prijzen zijn variabel, gebaseerd op locatie, duur en deelnemersaantal, met getoonde tarieven op de website als startprijzen.

Last minute
+31682055745