Quad rijden

Minimale aantal personen
8 personen

Minimum leeftijd
16 jaar

Tijdsduur
1 uur

Intensiteitscijfer
6 / 10

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Geen overbodige spullen meenemen zoals laptops, tablets, etc.

Kleed je naar het weer, trek laagjes aan, dicht (sportief) schoeisel. Geen naaldhakken of open schoeisel of een 3-delig pak

Stap in de wereld van opwinding en avontuur met Quad Rijden bij Outdoor Eindhoven! Op onze geweldige locatie in de omgeving van Eindhoven krijg je de kans om je helemaal uit te leven op onze krachtige quads en een adrenalinekick te ervaren terwijl je door de modder crost. Het is de ultieme mix van buitenlucht, wilde parcours en pure sensatie!

Bij Outdoor Eindhoven staat veiligheid voorop. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je niet alleen de quad te besturen, maar krijg je ook de leukste tips en tricks om het maximale uit je rijervaring te halen. Dit is geen standaard rondjes rijden - het is deels behendigheid, deels spel, en bovenal een unieke ervaring!

Het quad rijden bij Outdoor Eindhoven gaat op basis van roulatie, waardoor je niet alleen je eigen vaardigheden kunt verbeteren, maar ook de sensatie kunt delen met anderen. Een unieke ervaring die je nergens anders vindt!

Heb je een toffe locatie in gedachten? Geen probleem! Wij komen naar je toe, of je nu in het noorden, oosten, zuiden of westen bent. Onze quads rijden door heel Nederland en Vlaamstalig België, zodat jij overal de spanning van het quad rijden kunt ervaren.

Wil je de dag nog specialer maken? Quad Rijden is perfect te combineren met andere opwindende activiteiten zoals Powerturnen of Lasergamen. Stel je eigen avontuurlijke dag samen en maak er een onvergetelijke ervaring van voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon een dag vol actie in Eindhoven!

Ben je klaar voor de ultieme quad-ervaring? Reserveer nu jouw Quad Rijden-avontuur bij Outdoor Eindhoven en geniet van een dag vol kicks en uitdagingen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de locatie, dus vraag snel naar de mogelijkheden via ons reserveringsformulier. Ontketen de kracht van het quad rijden en beleef het avontuur!

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan
Last minute
+31682055745