Highland Games

Welkom bij Outdoor Eindhoven, waar kracht, snelheid en doorzettingsvermogen samenkomen in onze spannende Highland Games! Ben jij klaar om te ontdekken wie de sterkste, snelste en stoerste deelnemer is? Test je fysieke vaardigheden met uitdagende activiteiten zoals werpen, slepen, trekken en zagen. De Highland Games zijn dé ultieme activiteit voor groepen die op zoek zijn naar avontuur, teambuilding en vooral heel veel plezier.

Tijdens de Highland Games bij Outdoor Eindhoven komen traditionele Schotse activiteiten tot leven. Laat zien wie het verst kan werpen, wie het hardst kan trekken, en wie het langste volhoudt in verschillende uitdagende proeven. Het is een unieke ervaring waarbij je zowel je individuele vaardigheden als teamspirit kunt laten zien.

Na het intensieve Highland Games avontuur is het tijd om te ontspannen en te genieten van een welverdiend glaasje whisky. Sluit de dag af met een prijsuitreiking waar de winnaars worden gehuldigd en beloond voor hun indrukwekkende prestaties. Het is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een geweldige manier om samen te komen, te lachen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Op zoek naar de ideale activiteit voor jouw vrijgezellenfeest in Eindhoven? De Highland Games bieden niet alleen opwinding en uitdaging, maar ook een gezellige en competitieve sfeer die perfect past bij deze speciale gelegenheid. Vier de aanstaande bruiloft op een unieke en actieve manier, waarbij de bruidegom of bruid kan laten zien wie de echte Highlander is! 

Ben je klaar voor een dag vol actie, competitie en lachmomenten? Reserveer dan jouw plek voor de Highland Games bij Outdoor Eindhoven. Test je vaardigheden, geniet van de sfeer en laat het avontuur beginnen. Vergeet niet dat reserveringen vereist zijn, dus neem snel contact op en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol Schotse tradities en uitdagingen!

Last minute
+31682055745