Bonje bij de boeren

Welkom bij Outdoor Eindhoven, waar avontuur, spanning en samenwerking samenkomen in onze unieke activiteit: "Bonje bij de Boeren"! Bereid je voor op een meeslepend mysterie, want Boerin Yvonne J. is vermoord en de politie roept jouw hulp in om deze raadselachtige misdaad op te lossen. In dit interactieve en spannende spel worden jij en je team uitgedaagd met vijf verschillende spellen, waaronder laser schieten, een metaaldetector zoektocht en hersenkrakende denkspellen, om de details van de moord te ontrafelen.

Boerin Yvonne J. is slachtoffer geworden van een misdrijf, en het is aan jou en je team om de puzzelstukjes bij elkaar te brengen en de waarheid te ontdekken. Elk spel biedt cruciale aanwijzingen die je dichter bij het oplossen van de zaak brengen. Wie, waar, hoe laat, wanneer en waarmee is Boerin Yvonne J. vermoord? Dit is jullie uitdaging en kans om je speurvaardigheden te testen.

"Bonje bij de Boeren" is niet alleen een mysterieuze ervaring, maar ook een perfecte gelegenheid om de samenwerking tussen jou, je familie, collega's of vrienden te testen. Ideaal voor evenementen zoals vrijgezellenfeesten, waar teambuilding, plezier en spanning hand in hand gaan. Dit alles met een dikke knipoog, want we willen vooral dat je geniet van de unieke sfeer die dit spel met zich meebrengt.

Wil jij de politie helpen en deze moordzaak zo snel mogelijk oplossen? Neem dan snel contact op met Outdoor Eindhoven en reserveer "Bonje bij de Boeren" voor een spannend avontuur dat je niet snel zult vergeten. Of je nu een bedrijfsuitje plant, een familiebijeenkomst organiseert of een vrijgezellenfeest opvrolijkt, dit mysterieuze spel biedt de perfecte mix van spanning, teamwork en plezier. Laat het avontuur beginnen en ontdek waarom "Bonje bij de Boeren" dé keuze is voor een unieke en onvergetelijke ervaring in de regio Eindhoven!

Last minute
+31682055745