Solex tocht rijden

Op zoek naar een onvergetelijke en ontspannende ervaring in Eindhoven? Bij Outdoor Eindhoven laten we je de charme van de stad en haar omgeving op een authentieke manier ontdekken. Stap aan boord van een echte Solex en beleef een nostalgisch avontuur vol plezier, geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie of collega's.

Authentieke Beleving: Onze Solex-tocht biedt een authentieke en nostalgische ervaring die je terugvoert naar de gloriedagen van dit iconische bromfietsje. Geniet van het gevoel van de wind in je haren terwijl je rustig door de pittoreske omgeving van Eindhoven rijdt. 

Instructievideo voor een Veilige Rit: Voordat je de weg op gaat, krijg je een duidelijke instructievideo. Hierin behandelen we niet alleen de technische aspecten van het rijden op een Solex, maar ook belangrijke veiligheidsinstructies. Jouw veiligheid staat bij ons voorop!

Ontdek Verborgen Pareltjes: Met een snelheid van 25 km per uur kun je in alle rust de prachtige paden en onbekende straatjes van Eindhoven verkennen. Ontdek verborgen pareltjes, geniet van de natuurlijke schoonheid en maak onderweg onvergetelijke herinneringen.

Geschikt voor Iedereen: Of je nu een ervaren rijder bent of voor het eerst op een Solex stapt, deze activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar met een geldig AM rijbewijs.  Het is de perfecte manier om samen te genieten en te ontspannen.

Mis deze unieke kans niet om de stad Eindhoven op een bijzondere manier te verkennen. Boek nu je Solex-tocht bij Outdoor Eindhoven en ervaar het plezier van een nostalgisch ritje door de stad en haar omgeving. Kom en geniet van de charme van de Solex - een unieke manier om samen quality time door te brengen!

Last minute
+31682055745