Expeditie Robinson

Ontdek de ultieme uitdaging met Expeditie Robinson bij Outdoor Eindhoven, waar avontuur, teamwork en competitie samenkomen in een onvergetelijke ervaring! Of je nu op zoek bent naar een uniek bedrijfsuitje, een familiebijeenkomst met een twist, of een spannend vrijgezellenfeest in Eindhoven, Expeditie Robinson biedt een dynamische reeks proeven die je groep tot het uiterste zullen drijven.

Bij Outdoor Eindhoven maken we het mogelijk om de intense sfeer van Expeditie Robinson zelf te ervaren. Gedurende de dag zullen jij en je team deelnemen aan diverse uitdagende proeven die zowel fysieke als mentale vaardigheden vereisen. Bereid je voor op een vuurproef waarbij je je overlevingsinstincten moet aanspreken, een puzzelproef die je denkvermogen op de proef stelt, en een smaakproef die je smaakpapillen uitdaagt. Maar dat is nog niet alles - je gaat ook zelf een katapult maken en testen.

Elk onderdeel van Expeditie Robinson verdient punten voor jouw team. Of je nu samenwerkt om het vuur aan te steken, strategisch denkt tijdens een puzzel of je smaakpapillen op de proef stelt, elk succesvol volbracht onderdeel voegt waardevolle punten toe aan je totaalscore. De eindscore wordt berekend door alle verdiende punten bij elkaar op te tellen.

Expeditie Robinson is niet alleen een geweldige teambuildingactiviteit, maar ook een spannende keuze voor een vrijgezellenfeest in Eindhoven. Voeg een avontuurlijk tintje toe aan de festiviteiten en zie welk team de uitdagingen het beste aankan.

Denk je dat jouw groep de meeste punten kan scoren en de titel van Expeditie Robinson-kampioen kan veroveren? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op! Outdoor Eindhoven staat klaar om dit avontuurlijke spektakel voor jouw groep te organiseren.

Last minute
+31682055745