Steptochten

Ben je op zoek naar een alternatieve en leuke manier om Eindhoven en haar prachtige omgeving te verkennen? Outdoor Eindhoven biedt verfrissende steptochten aan die niet alleen avontuurlijk en ontspannend zijn, maar ook een vleugje uitdaging toevoegen aan je dag. Onze steptochten zijn ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen plezier, teamwork en het genieten van de schitterende omgeving.

Onze steptochten zijn allesbehalve saai! We hebben gevarieerde routes door zowel stedelijk gebied als de prachtige natuurlijke omgeving rondom Eindhoven. Ontdek de stad of ontsnap aan de drukte en verken de rustige paden in de natuur.

Geen eindeloze eentonige tochten! Gemiddeld om de 10 minuten maken we een stop met leuke en uitdagende opdrachten. Dit geeft je niet alleen de kans om op adem te komen, maar ook om te genieten van de omgeving en even bij te kletsen met vrienden, kennissen, collega's of familie.

De route is slim uitgestippeld aan de hand van een fotoroute, waarbij je onderweg interessante opdrachten tegenkomt. Dit zorgt voor een interactieve en boeiende ervaring terwijl je Eindhoven ontdekt.

Onze steptochten zijn geschikt voor zowel jong als oud. Of je nu met vrienden, collega's of familie bent, iedereen kan genieten van deze unieke manier van sightseeing.

Aan het einde van de tocht volgt natuurlijk een prijsuitreiking. Een leuke manier om de dag af te sluiten en de winnaars te belonen!

Last minute
+31682055745