Koeienvlaaiwerpen

Ontdek een unieke en hilarische activiteit bij Outdoor Eindhoven - het Koeienvlaaiwerpen! Een bruisend spel dat perfect is voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, of gewoon een gezellige dag vol plezier in Eindhoven. Laat je verrassen door de combinatie van frisbee werpen en de charme van het Brabantse platteland.

In plaats van traditioneel voetgolf, bieden wij jou de kans om je vaardigheden te testen met het Koeienvlaaiwerpen. Gebruik een frisbee in plaats van een bal en probeer in zo min mogelijk worpen de frisbee in een gat in de grond te werpen of in een speciale frisbee mand boven de grond te krijgen. Een verfrissende twist op de gebruikelijke activiteiten!

Het Koeienvlaaiwerpen voegt een leuk spelelement toe aan de ervaring. Telkens strijden twee spelers uit je groep tegen elkaar, wat voor extra competitiviteit en lachmomenten zorgt. Grotere groepen kunnen worden opgesplitst over verschillende holes, waardoor het toegankelijk is voor allerlei gezelschappen.

Tijdens je tocht over het weiland kun je allerlei verrassingen tegenkomen die de natuur ons biedt. Na hole 5 is er de mogelijkheid om te pauzeren op ons outdoor terrein, waar je kunt genieten van de sfeer en je kunt voorbereiden op de volgende uitdaging.

De activiteit duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers (minimaal 6 deelnemers). Bij ons gezellige eethuisje kun je genieten van beperkte cateringopties, zoals een blikje fris, koffie/thee of een versnapering. Wil je de dag in stijl afsluiten? Denk dan aan een BBQ of zelf pizza bakken. Ontdek al onze cateringmogelijkheden op het kopje Catering Outdoor Eindhoven.

Bij Outdoor Eindhoven zorgen we voor alles. Je krijgt in bruikleen een frisbee of voetbal, een scoreformulier met pen, speluitleg en een plattegrond van het terrein. Reserveringen zijn vereist om ervoor te zorgen dat jouw Koeienvlaaiwerpen-avontuur vlekkeloos verloopt.

Last minute
+31682055745