Luchtbuks Schieten

Welkom bij Outdoor Eindhoven, waar spanning en precisie samenkomen in onze opwindende activiteit: Luchtbuksschieten! Neem het op tegen vrienden of collega's en ontdek wie de scherpschutter van jullie groep is op onze professionele schietbaan. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring, begeleid door ervaren instructeurs en vol met competitie en plezier.

Bij Outdoor Eindhoven bieden we een unieke kans om kennis te maken met luchtbuks schieten onder begeleiding van ervaren instructeurs. Ontdek de kunst van precisie en concentratie terwijl je je vaardigheden aanscherpt op onze schietbaan. Wie heeft de meest vaste hand en wie kan zelfs het bewegende doel raken? Test je schietvaardigheden en daag jezelf uit op onze professionele luchtbuks schietbaan.

Na de introductie volgt het hoogtepunt van het luchtbuksschieten bij Outdoor Eindhoven: de strijd tegen elkaar met behulp van schietkaarten. Wie behaalt de hoogste score en mag zichzelf de beste schutter noemen? Na de competitie sluiten we af met de 'funshoot'. Hier vind je verschillende doelen zoals je ze op de kermis tegenkomt, zoals pijpjes, schietdoelen (inclusief rozen), sterretjes schieten, en zelfs een schietdoel in de vorm van een varkentje. Een kans om je vaardigheden op een speelse manier te laten zien. 

Bij Outdoor Eindhoven sluiten we de luchtbuksschietervaring af met een prijsuitreiking voor de beste schutter. Wie gaat er naar huis met de welverdiende titel? Geniet van het moment en vier de prestaties van de dag met je vrienden of collega's.

Wil je je schietvaardigheden testen en een spannende dag vol plezier beleven? Reserveer dan nu jouw plek voor het luchtbuksschieten bij Outdoor Eindhoven. Zorg ervoor dat je reservering op tijd binnen is en bereid je voor op een activiteit die precisie, competitie en bovenal plezier combineert!

Last minute
+31682055745