Citygames

Op zoek naar een dag vol avontuur, uitdaging en plezier midden in het bruisende hart van Eindhoven? Outdoor Eindhoven nodigt je uit om deel te nemen aan unieke citygames die jouw stadservaring onvergetelijk maken. Van het opwindende "Kraak de Code" tot het intrigerende "Wie is de Mol", onze citygames dagen deelnemers uit, zowel mentaal als fysiek, terwijl ze de prachtige stedelijke landschappen van Eindhoven verkennen.

Diverse Citygames voor Elk Wat Wils:

"Kraak de Code": Ontrafel mysterieuze codes en los uitdagende puzzels op terwijl je door de straten van Eindhoven navigeert. Een perfecte combinatie van spanning en teamwork.

"Wie is de Mol": Voel de opwinding van dit strategische spel waarin vertrouwen, bedrog en samenspel cruciaal zijn. Ontdek wie de mol is en werk samen om de opdrachten te voltooien.

"Pimp je Willy": Voeg een creatieve twist toe aan je dag door een lokale bezienswaardigheid op unieke wijze te 'pimpen'. Een leuke en luchtige activiteit die creativiteit stimuleert.

"The Phone": Ervaar de race tegen de tijd terwijl je verschillende opdrachten voltooit en uitdagingen aangaat. Elke seconde telt in deze spannende citygame.

Onze citygames zijn ontworpen om deelnemers de stad te laten ervaren op een manier die ze nooit eerder hebben gedaan. Puzzeltochten leiden je door iconische straten, terwijl je puzzelstukken verzamelt om het grote raadsel op te lossen. Bijna alle activiteiten vinden plaats in het bruisende centrum van Eindhoven, waardoor deelnemers het beste van de stad kunnen ontdekken terwijl ze genieten van de spelletjes en uitdagingen.

Kies voor Outdoor Eindhoven en ervaar een onvergetelijke dag vol plezier, avontuur en teamwork. Onze citygames zijn geschikt voor diverse groepen en gelegenheden, waaronder teambuilding, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Ontdek Eindhoven op een geheel nieuwe manier en laat je verrassen door de spanning van onze unieke citygames. Reserveer vandaag nog en maak je stadsavontuur onvergetelijk!

 

Last minute
+31682055745