The Phone / Mr X

Minimale aantal personen
10 personen

Minimum leeftijd
12 jaar

Tijdsduur
2,5 uur

Intensiteitscijfer
4 / 10

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Geen overbodige spullen meenemen zoals laptops, tablets, etc.

Kleed je naar het weer, trek laagjes aan, dicht (sportief) schoeisel. Geen naaldhakken of open schoeisel of een 3-delig pak

Ben jij klaar voor een mysterieus avontuur in het bruisende hart van Eindhoven? Bij Outdoor Eindhoven presenteren we "The Phone / Mister X", een spannende citygame die teamwork, creativiteit en avontuur combineert voor een onvergetelijke ervaring. 

Stel je voor: je ontvangt een telefoontje, en aan de andere kant van de lijn is Mister X die je uitdaagt met intrigerende opdrachten en ludieke uitdagingen. Durf jij op te nemen en deel te nemen aan dit mysterieuze spel? 

Als team ga je op pad door het centrum van Eindhoven, waarbij je onderweg verschillende opdrachten moet voltooien. Maar wees gewaarschuwd, Mr. X houdt alles in de gaten! Creativiteit is de sleutel, want niet alleen moet je de opdrachten tot een goed einde brengen, maar je moet ook hilarische foto's en filmpjes maken om te bewijzen dat je de opdrachten hebt volbracht. 

Waarom The Phone / Mister X bij Outdoor Eindhoven:

  • Teamwork en Creativiteit: Werk samen met je teamgenoten om de uitdagingen van Mister X te overwinnen.

  • Spanning en Intrige: Zal Mister X zich uiteindelijk laten zien, of blijft hij voor altijd een mysterie?

  • Geschikt voor Diverse Gelegenheden: Perfect voor vrijgezellenfeesten, teambuildingevenementen of gewoon een leuke dag uit met vrienden.

  • Combineer Met Andere Activiteiten: Ontdek onze mogelijkheden voor het combineren van verschillende avontuurlijke citygames.

Bij Outdoor Eindhoven geloven we in het creëren van unieke en op maat gemaakte ervaringen. Neem contact met ons op om je dag vol avontuur te plannen, of ontdek onze andere activiteiten die je kunt combineren met "The Phone / Mister X".

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan
Last minute
+31682055745