Schat van boer Frans

Ben jij klaar voor een avontuurlijke uitdaging vol spanning en verrassingen? Bij Outdoor Eindhoven hebben we een unieke schattenjacht voor jou in petto: De Schat van Boer Frans! Stap in de wereld van verborgen aanwijzingen, uitdagende raadsels en uiteindelijk de zoete overwinning van het ontdekken van een schat.

Bij Outdoor Eindhoven geloven we dat een schattenjacht meer moet zijn dan alleen het zoeken naar een verborgen kist. Daarom hebben we De Schat van Boer Frans ontworpen als een complete, meeslepende ervaring. Hier zijn enkele hoogtepunten:

  1. Verfrissende Drankjes: Onderweg kom je speciaal geselecteerde plekken tegen waar je kunt genieten van verfrissende drankjes. Perfect om even op adem te komen en nieuwe energie op te doen voor de volgende etappe van je avontuur.

  2. Smakelijke Versnaperingen: Jouw zoektocht wordt onderbroken door smakelijke versnaperingen die niet alleen heerlijk zijn, maar ook dienen als brandstof om je missie voort te zetten. Een combinatie van plezier en lekker eten maakt jouw ervaring extra speciaal.

  3. Essentieel Gereedschap: Soms heb je een beetje hulp nodig om verder te komen. Onderweg stuit je op essentieel gereedschap dat je nodig hebt om de volgende aanwijzing te ontcijferen of een obstakel te overwinnen. Een slimme toevoeging om de uitdaging interessant te houden.

  4. De Ultieme Beloning: Na het voltooien van jouw epische zoektocht wacht de ultieme beloning: de gevonden schat. En hier komt het spannende deel - de schat is helemaal van jou! Een tastbare herinnering aan jouw avontuur bij Outdoor Eindhoven.

Om deze unieke ervaring zo exclusief mogelijk te houden, zijn reserveringen strikt vereist. Dus, als jij en je vrienden, familie of collega's klaar zijn voor het avontuur van De Schat van Boer Frans, aarzel dan niet en reserveer nu je plek. De schat wacht op zijn ontdekker - zou dat jij kunnen zijn? Laat het avontuur beginnen!

Last minute
+31682055745