Crazy 88

Sta je te popelen om een onvergetelijk avontuur te beleven in het hart van Eindhoven? Maak je klaar voor Crazy 88, een spannend en hilarisch spel waarbij je met je team 88 knotsgekke opdrachten moet voltooien. Bij Outdoor Eindhoven creëren we de perfecte setting voor een dag vol plezier, lachen en teamwork.

Elk team ontvangt een lijst met maar liefst 88 opdrachten die variëren van grappig tot uitdagend. Jullie hebben in totaal één uur de tijd om zo veel mogelijk opdrachten uit te voeren. Het leuke is dat je zelf kunt kiezen welke opdrachten je wilt doen. Na het uur komen alle teams weer samen, en worden de foto's beoordeeld. Het team met de meeste voltooide opdrachten én de meest hilarische foto's gaat naar huis als de glorieuze winnaar van Crazy 88.

Bij Outdoor Eindhoven maken we het mogelijk om een hele dag bezig te zijn met je groep. Combineer Crazy 88 met andere leuke en avontuurlijke citygames voor een onvergetelijk dagdeel. Of je nu een vrijgezellenfeest organiseert of een teambuildingactiviteit zoekt, onze diverse en voordelige arrangementen bieden voor ieder wat wils.

Ben je klaar voor een dag vol uitdagingen, hilarische momenten en teambuilding? Crazy 88 bij Outdoor Eindhoven is de ideale keuze. Reserveer vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring in het bruisende Eindhoven! Neem contact met ons op voor meer informatie of om je dag te plannen met andere opwindende activiteiten.

Last minute
+31682055745