Escape the Bomb

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Omschrijving

Minimale aantal personen: 10 personen| Minimum leeftijd: 12 jaar| Tijdsduur: +/- 2 uur

Bij Outdoor Eindhoven bieden we een ongeëvenaarde adrenalinekick met onze activiteit "Escape the Bomb". Dit spannende en uitdagende spel neemt jou en je team mee op een race tegen de klok, vol mysterieuze opdrachten, hersenkrakers en puzzels. Durf jij de uitdaging aan om de bom op tijd onschadelijk te maken?

Bij aankomst worden jullie in teams verdeeld en ontvangen door onze ervaren spelleider. Tijdens het welkomstdrankje zal de spelleider jullie alle ins en outs van het spel uitleggen, waarna de race tegen de tijd begint. Het doel is duidelijk: los de mysterieuze opdrachten en puzzels op om bij de bom te komen en deze onschadelijk te maken.

Jullie hebben slechts een uur om alle hindernissen te overwinnen en de bom te deactiveren. Stressbestendigheid, wiskundig inzicht en teamwork zijn essentieel om deze ultieme uitdaging tot een goed einde te brengen. "Escape the Bomb" is niet alleen een test van je vaardigheden, maar ook van hoe goed je onder druk kunt presteren.

Bij Outdoor Eindhoven geloven we in het aanbieden van volledige en voordelige dagvullende programma's. Combineer "Escape the Bomb" met andere opwindende activiteiten en maak van je dag een onvergetelijk avontuur. Of je nu een teamuitje, vrijgezellenfeest, of bedrijfsuitje organiseert, onze diversiteit aan activiteiten maakt het mogelijk om aan al je wensen te voldoen.

Klaar voor een onvergetelijk avontuur? Reserveer nu "Escape the Bomb" bij Outdoor Eindhoven en ervaar de spanning van een race tegen de tijd. Neem contact met ons op voor meer informatie of ontdek andere opwindende mogelijkheden voor je groepsuitje.

 

Last minute
+31682055745