Da Vinci Code

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Omschrijving

Minimale aantal personen: 10 personen| Minimum leeftijd: 12 jaar| Tijdsduur: +/- 2 uur

Stap in de schoenen van een echte codekraker en beleef een spannend avontuur in het bruisende hart van Eindhoven met de Da Vinci Code-activiteit van Outdoor Eindhoven. Een meeslepend spel vol raadsels, opdrachten en mysterieuze aanwijzingen, perfect voor groepen die op zoek zijn naar een uitdagend en opwindend dagje uit.

Jouw team begint op het startpunt met een reeks cryptische opdrachten en vragen. Door deze opdrachten uit te voeren, juiste antwoorden te geven en slim samen te werken, ontvouwt zich langzaam maar zeker de Da Vinci Code. Maar wees gewaarschuwd: je moet niet alleen slim zijn, maar ook snel, want het juiste antwoord brengt je naar de volgende locatie. Zorg ervoor dat je op de juiste plek bent om de code te ontcijferen.

Denk je dat jouw team alle opdrachten van de kluizenaar correct heeft uitgevoerd en dat de code klopt? Ren dan zo snel als je kunt terug naar het beginpunt. Het team dat als eerste de kluis vindt en de juiste code kraakt, mag zichzelf de winnaar noemen. Benieuwd welk team het snelst de kluis kan openen? Stuur ons snel een mailtje om je avontuur te plannen!

Bij Outdoor Eindhoven streven we ernaar om je een complete en voordelige ervaring te bieden. Combineer de Da Vinci Code met andere opwindende activiteiten voor een dagvullend programma. Of je nu een vrijgezellenfeest, teambuilding-evenement of familiedag organiseert, onze diverse en flexibele arrangementen zorgen voor een onvergetelijke dag.

Klaar om de code te kraken en een dag vol avontuur te beleven? Reserveer vandaag nog de Da Vinci Code-activiteit bij Outdoor Eindhoven en maak je op voor een meeslepende ervaring in het hart van Eindhoven. Neem contact met ons op voor meer informatie of ontdek andere opwindende mogelijkheden voor je groepsuitje.

Last minute
+31682055745