Powerturnen

Minimale aantal personen
8 personen

Minimum leeftijd
16 jaar

Tijdsduur
1 uur

Intensiteitscijfer
5 / 10

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Geen overbodige spullen meenemen zoals laptops, tablets, etc.

Kleed je naar het weer, trek laagjes aan, dicht (sportief) schoeisel. Geen naaldhakken of open schoeisel of een 3-delig pak

Op onze geweldige locatie, verscholen in de prachtige omgeving van Eindhoven, staat de ultieme teamuitdaging op je te wachten: Powerturnen! Een unieke activiteit die niet alleen avontuurlijk is, maar ook teamwork en samenwerking tot een hoger niveau tilt. Stap uit je comfortzone, voel de wind in je haren en ervaar de opwinding van het besturen van een powerturn.

De powerturn is geen gewoon voertuig. Het is uitgerust met twee afzonderlijke motoren, zodat jij en je partner elk de controle hebben over één motor. Met een gashendel per persoon en een gezamenlijk doel moet je samenwerken om de powerturn vooruit te krijgen en de juiste koers te behouden. Een unieke ervaring waarbij communicatie en teamwork essentieel zijn. Geef je tegelijkertijd gas? Dan maak je een spectaculaire wheelie!

Tijdens het powerturnen staat veiligheid voorop. Je wordt stevig vastgezet in een racestoel met een vierpuntsgordel en een helm is verplicht om ervoor te zorgen dat je volledig kunt genieten van de rit zonder zorgen.

Het powerturnen bij Outdoor Eindhoven gaat op basis van roulatie, waardoor je niet alleen je eigen vaardigheden kunt verbeteren, maar ook de sensatie kunt delen met anderen. Een unieke ervaring die je nergens anders vindt!

Heb je een andere locatie in gedachten? Geen probleem! Wij brengen het avontuur naar jou toe, waar je ook bent. Van het noorden tot het zuiden, van het oosten tot het westen, wij rijden door heel Nederland en Vlaamstalig België om jou de ultieme powerturn-ervaring te bezorgen.

Wil je de dag nog specialer maken? Powerturnen is perfect te combineren met andere adrenaline-pompende activiteiten zoals Lasergamen of Quad rijden. Creëer je eigen unieke dag voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon een dag vol avontuur in Eindhoven!

Ben je klaar voor de ultieme teamuitdaging? Reserveer nu jouw Powerturn-avontuur bij Outdoor Eindhoven en beleef een dag vol actie, avontuur en teamwork. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de locatie, dus vraag snel naar de mogelijkheden via ons reserveringsformulier. Laat het avontuur beginnen!

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan
Last minute
+31682055745