Powerturnen

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Omschrijving

Minimale aantal personen: 10 personen| Minimum leeftijd: 16 jaar| Tijdsduur: 1 uur

Op onze toffe locatie in de omgeving van Eindhoven kun je de uitdaging aangaan in een powerturn. Geniet van de buitenlucht, de wilde omgeving en de actie die je gaat meemaken!

Een powerturn is een voertuig waar twee verschillende motoren in zitten. Je kunt met twee personen tegelijk in de powerturn en zo bestuur je dus ook ieder 1 motor. Het enige wat je allebei hebt, is een gashendel en hiermee gaat de motor dus gassen. Je moet samenwerken om de powerturn vooruit te krijgen en rechtdoor te sturen. Geeft degene die rechts zit gas, dan gaat het voertuig naar links en als degene die links zit gas geeft, gaat het voertuig naar rechts. Wanneer je beide tegelijk gas geeft, dan ga je recht vooruit en maak je een vette wheelie! 

Voor de veiligheid word je tijdens het rijden in je racestoel met een vierpuntsgordel vastgezet. Daarnaast is een helm verplicht tijdens het rijden om de veiligheid te kunnen garanderen. 

Heb je zelf een vette locatie in gedachte? Wij komen naar je toe! Noord, oost, zuid, west, wij rijden door heel Nederland en Vlaamstalig België, zodat jij de uitdaging aan kan gaan in een powerturn.

(prijs afhankelijk van aantal personen en locatie)

Tip:

Powerturnen is goed en voordelig te combineren met bijvoorbeeld Lasergamen of Quad rijden. Maak er een unieke dag van voor jou Vrijgezellenfeest of Teambuilding in Eindhoven! Vraag via het reserveringsformulier naar de mogelijkheden.

Last minute
+31682055745