Amfibie Rijden

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Omschrijving

Minimale aantal personen: 8 personen| Minimum leeftijd: 16 jaar| Tijdsduur: 1 uur

Altijd al willen ervaren hoe het voelt om in een echt amfibievoertuig te rijden, zoals je ze kent uit het leger? Bij Outdoor Eindhoven maken we deze droom werkelijkheid! En het wordt nog beter - onze unieke voertuigen kunnen niet alleen rijden maar ook varen. Heb je ooit gedacht aan een avontuurlijke rit door de modder gevolgd door een spetterende overgang naar het water? Bij ons kan het allemaal!

Stap in onze amfibievoertuigen met tankbesturing en ervaar een avontuur zoals geen ander. Onze speciaal uitgezette baan zorgt ervoor dat je door de modder kunt ploegen en moeiteloos het water in kunt duiken. Het is de ultieme kans om te voelen hoe het is om een echte soldaat te zijn, zij het voor een dag!

Maak je geen zorgen als je geen ervaring hebt met het besturen van amfibievoertuigen. Onze professionele instructeurs geven een grondige uitleg, zodat zowel beginners als ervaren deelnemers vol vertrouwen achter het stuur kunnen kruipen. Het is een avontuur dat geschikt is voor iedereen!

Of je nu in het noorden, oosten, zuiden of westen bent, wij rijden door heel Nederland en Vlaamstalig België om naar jouw gekozen locatie te komen. Dus waar je ook bent, wij brengen het avontuur naar je toe!

Wil je de dag nog specialer maken? Amfibierijden is perfect te combineren met andere adrenaline-verhogende activiteiten zoals Lasergamen of Quad rijden. Maak je eigen unieke dag voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon een dag vol avontuur in Eindhoven!

Ben je klaar voor een unieke ervaring? Reserveer nu jouw Amfibierijden-avontuur bij Outdoor Eindhoven en beleef een dag vol opwinding en avontuur. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de locatie, dus vraag snel naar de mogelijkheden via ons reserveringsformulier. Laat het avontuur beginnen!

Last minute
+31682055745