Paintball 18+

Boerenpaintball (standaard)

Boerenpaintball (standaard)

Stap in de wereld van boerenpaintball en beleef een uniek avontuur op het Brabantse platteland bij Outdoor Eindhoven. Boerenpaintball Standaard is de perfecte mix van spanning, strategie en plezier, ontworpen voor iedereen die houdt van een actieve dag vol avontuur. Ontdek waarom deze activiteit een onvergetelijke ervaring belooft!

Wat is Inbegrepen:

 1. 50 Paintball Balletjes: Begin je paintballexpeditie met 50 goed geladen verfballetjes om je tegenstanders te markeren en de overwinning te claimen. Wil je nog meer speelplezier? Dit is zeker mogelijk. Outdoor Eindhoven biedt iedereen de mogelijkheid om ter plekke verfballetjes bij te kopen voor extra speelplezier.

 2. Paintball Pompwapen: Ga terug naar de basis met een paintball pompwapen. Test je precisie en vuurkracht terwijl je je een weg baant door het terrein.

 3. CO2 Drukpatroon: Voorzie je paintballpompwapen van kracht met een CO2 drukpatroon. Blijf scherp en klaar voor elk schot!

 4. Volgelaats Masker: Bescherm je gezicht en behoud helder zicht met ons volgelaats masker. Een essentieel onderdeel van je uitrusting voor een veilige en plezierige ervaring.

 5. Gebruik Paintball Terrein (Met Geluidsinstallatie) Gedurende 2 Uur: Verken het paintballterrein vol met uitdagende obstakels, strategische schuilplaatsen en een geluidsinstallatie voor een extra dimensie aan je spel.

  Waarom Kiezen voor Boerenpaintball Standaard bij Outdoor Eindhoven:

  • Toegankelijk voor Iedereen: Of je nu een doorgewinterde paintballer bent of voor het eerst deelneemt, boerenpaintball is geschikt voor alle niveaus.

  • Sfeer van het Platteland: Duik in de charmante sfeer van het Brabantse platteland terwijl je speelt tussen de velden en natuurlijke elementen.

  • Teamspirit en Strategie: Werk samen met je team, ontwikkel strategieën en ervaar de opwinding van samenwerking en tactiek.

  • Geschikt voor Groepen: Boerenpaintball is ideaal voor groepen vrienden, families, collega's of vrijgezellenfeesten die op zoek zijn naar een unieke en vermakelijke dag.

   

Tip: Voor extra bescherming van jezelf en je kleding raden wij sterk aan om voor €2,50 p.p. een boerenoverall erbij te huren. De verfballetjes zijn gemaakt van biologisch materiaal en kan makkelijk uit je kleding worden gewassen. 

Je dag compleet maken? Dat kan zeker bij Outdoor Eindhoven. Wij bieden namelijk heerlijke BBQ's aan na afloop van de activiteiten. Geïnteresseerd? Neem dan zeker een kijkje onder het kopje "Catering". 

Mis de kans niet om de spanning van boerenpaintball te ervaren bij Outdoor Eindhoven. Reserveer nu voor een dag vol lachen, strategie en competitie op het Brabantse platteland. Voor meer informatie en boekingen, neem contact met ons op. 

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend informatie aan
Boerenpaintball (XL)

Boerenpaintball (XL)

Stap uit je comfortzone en dompel jezelf onder in de spanning van boerenpaintball XL bij Outdoor Eindhoven. Dit is paintballen op een hoger niveau, ontworpen voor avonturiers die houden van uitdaging, strategie en heel veel actie. Ontdek waarom Boerenpaintball XL Standaard de ultieme keuze is voor een dag vol adrenaline en plezier!

Wat is Inbegrepen:

 1. 150 Paintball Balletjes: Betreed het strijdtoneel met 150 goed geladen paintballs. Dit zorgt voor een langere en intensievere paintballexperience. Nog niet voldoende speelplezier? Bij Outdoor Eindhoven is het altijd mogelijk om extra verfballetjes ter plekke bij te kopen voor extra speelplezier.

 2. Paintball Pompwapen: Ga voor de klassieke stijl met een paintball pompwapen. Test je nauwkeurigheid en schietvaardigheid terwijl je je tegenstanders probeert te overmeesteren.

 3. CO2 Drukpatroon: Voorzie je paintball pompwapen van kracht met een CO2 drukpatroon. Blijf mobiel en wendbaar terwijl je door het terrein manoeuvreert.

 4. Volgelaats Masker: Bescherm je gezicht volledig en behoud helder zicht met ons volgelaats masker. Veiligheid staat voorop, zodat je vol vertrouwen het paintballavontuur kunt aangaan.

 5. Gebruik Paintball Terrein (Met Geluidsinstallatie) Gedurende 2 Uur: Verover het paintballterrein vol met tactische obstakels, verstopplaatsen en een geïntegreerde geluidsinstallatie voor een extra dimensie aan je spel.

 

Waarom Kiezen voor Boerenpaintball XL Standaard bij Outdoor Eindhoven:

 • Uitdagend en Spannend: Met 150 paintballs ga je een uitdagende strijd tegemoet op een uitgestrekt terrein, gevuld met verrassingen en strategische mogelijkheden.

 • Teamwerk en Competitie: Boerenpaintball XL Standaard is perfect voor groepen die teambuilding willen bevorderen. Werk samen, ontwikkel strategieën en geniet van de intense competitie.

 • Geschikt voor Groepen: Of je nu een bedrijfsuitje organiseert, een vrijgezellenfeest viert of gewoon een leuke dag met vrienden wilt beleven, boerenpaintball XL is geschikt voor diverse groepen.

 • Memorabele Ervaring: Creëer langdurige herinneringen terwijl je je vrienden beschildert, slimme tactieken toepast en geniet van de adrenalinekick van boerenpaintball.

 

Tip: Huur voor extra bescherming van jezelf en je kleding voor slechts €2,50 p.p. een boerenoverall. Mocht er toch verf op je eigen kleding komen, geen zorgen, de verf is uitwasbaar. 

Wil je je dag helemaal compleet maken? Outdoor Eindhoven biedt ook heerlijke BBQ's aan na afloop van de activiteit. Geïnteresseerd? Neem snel een kijkje onder het kopje "Catering". 

Mis de kans niet om de grootsheid van boerenpaintball XL Standaard te ervaren bij Outdoor Eindhoven. Reserveer nu voor een dag vol spanning, strategie en lachen op het Brabantse platteland. Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

Boerenpaintball (XL)

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend informatie aan
Volwassen legerpaintball (standaard)

Volwassen legerpaintball (standaard)

Stap in de schoenen van een ware commando en beleef het ultieme avontuur van volwassen legerpaintball bij Outdoor Eindhoven. Gelegen te midden van de adembenemende Brabantse bossen nabij Eindhoven, biedt deze activiteit een ongeëvenaarde ervaring vol spanning, strategie en adrenaline. Ontdek waarom volwassen legerpaintball (standaard) de favoriete keuze is voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten die op zoek zijn naar actie en plezier!

Wat is Inbegrepen:

 1. 150 Paintball Balletjes: Betreed het slagveld met 150 zorgvuldig geselecteerde paintballs, waardoor je langer in actie kunt blijven en intenser kunt spelen. Nog te weinig speelplezier? Bij Outdoor Eindhoven is het altijd mogelijk om ter plekke balletjes bij te kopen voor extra speelplezier. 

 2. Paintball Semi-automatisch Wapen: Bewapen jezelf met een semi-automatisch paintballwapen voor nauwkeurige schoten en een echte commando-ervaring.

 3. CO2 Drukpatroon: Zorg voor kracht en precisie met het meegeleverde CO2-drukpatroon, waardoor je met vertrouwen de strijd aangaat.

 4. Volgelaats Masker: Bescherm je gezicht volledig met een hoogwaardig volgelaats masker dat comfortabel zit en een duidelijk zicht behoudt.

 5. Camouflage Kleding (Jas + Broek + Legernet + Koppel): Duik volledig in de sfeer met camouflagekleding, waardoor je opgaat in de omgeving en strategisch te werk kunt gaan.

 6. Gebruik Paintball Terrein (Met Geluidsinstallatie) Gedurende 2 Uur: Verken het uitgestrekte paintballterrein met tactische obstakels en geluidsinstallatie voor een meeslepende ervaring.

 

Waarom Kiezen voor Volwassen Legerpaintball (Standaard) bij Outdoor Eindhoven:

 • Spanning en Strategie: Geniet van een mix van spanning en strategie terwijl je in teamverband strijdt tegen de vijand.

 • Uitstekende Uitrusting: Outdoor Eindhoven biedt hoogwaardige uitrusting voor een comfortabele en veilige paintballexperience.

 • Geschikt voor Alle Gelegenheden: Of het nu een bedrijfsuitje, teambuilding of een gezellige dag met vrienden is, volwassen legerpaintball past bij elke gelegenheid.

 • Professionele Begeleiding: Ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt.

 

Tip: Wil je je dagje uit compleet maken? Outdoor Eindhoven biedt hoogwaardige BBQ's aan na afloop van de activiteit. Geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje onder het kopje "Catering".

Mis de kans niet om het avontuur van volwassen legerpaintball (standaard) te ervaren bij Outdoor Eindhoven. Reserveer nu voor een dag vol actie, teamwork en onvergetelijke momenten. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend informatie aan
Volwassen legerpaintball (XL Extreme)

Volwassen legerpaintball (XL Extreme)

Duik in de wereld van intense adrenaline, strategisch denken en pure actie met de Volwassen Legerpaintball (XL Extreme) ervaring bij Outdoor Eindhoven. In de Brabantse bossen nabij Eindhoven. voor iedereen die op zoek is naar een buitengewone uitdaging en een dag vol avontuur. Ontdek waarom Volwassen Legerpaintball (XL Extreme) de ultieme keuze is voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes en elke gelegenheid die een extreme dosis opwinding vereist!

Wat is Inbegrepen:

 1. 400 Paintball Balletjes: Betreed het slagveld met een overvloed aan 400 paintballs, waardoor je een overweldigende hoeveelheid actie en strategie kunt ervaren.

 2. Paintball Semi-automatisch Wapen: Bewapen jezelf met een semi-automatisch paintballwapen, ontworpen voor precisieschoten en strategische manoeuvres.

 3. CO2 Drukpatroon: Voorzie je paintballwapen van de benodigde kracht met het meegeleverde CO2-drukpatroon.

 4. Volgelaats Masker: Bescherm je gezicht volledig met een hoogwaardig volgelaats masker dat comfortabel zit en een kristalhelder zicht behoudt.

 5. Camouflage Kleding (Jas + Broek + Legernet + Koppel): Ga op in je omgeving met speciale camouflagekleding, waardoor je tactisch te werk kunt gaan.

 6. Gebruik Paintball Terrein (Met Geluidsinstallatie) Gedurende 2 Uur: Verover het paintballterrein met obstakels en geluidsinstallatie voor een meeslepende en opwindende ervaring.

 

Waarom Kiezen voor Volwassen Legerpaintball (XL Extreme) bij Outdoor Eindhoven:

 • Overvloed aan Actie: Met 400 paintballs ben je verzekerd van een overdosis actie en spannende momenten.

 • Professionele Uitrusting: Outdoor Eindhoven voorziet je van hoogwaardige en professionele paintballuitrusting voor een comfortabele en veilige ervaring.

 • Geschikt voor Elk Feest: Perfect voor vrijgezellenfeesten, teambuilding of vriendenuitjes die op zoek zijn naar een extreme uitdaging.

 • Nachtpaintball Met Verlichting: Voor een extra dosis opwinding biedt Outdoor Eindhoven nachtpaintball met professionele verlichting.

 

Tip: Wil je jouw dag compleet maken? Outdoor Eindhoven biedt na afloop van de activiteiten heerlijke BBQ's aan. Geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje onder het kopje "Catering".

Mis de kans niet om het ultieme paintballexplosieavontuur te ervaren met Volwassen Legerpaintball (XL Extreme) bij Outdoor Eindhoven. Reserveer nu voor een dag vol actie, teamwork en onvergetelijke momenten. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Volwassen legerpaintball (XL Extreme)

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend informatie aan
Volwassen legerpaintball (XXL Extreme)

Volwassen legerpaintball (XXL Extreme)

Stap in het hart van de actie, omhuld door de mysterieuze Brabantse bossen, met Volwassen Legerpaintball (XXL Extreme) bij Outdoor Eindhoven. Beleef de wildste paintballervaring en ontdek waarom Volwassen Legerpaintball (XXL Extreme) de absolute keuze is voor strijders en avonturiers.

Wat is Inbegrepen:

 1. 600 Paintball Balletjes: Betreed het slagveld met een indrukwekkende hoeveelheid van 600 paintballs, waardoor de strijd intenser wordt dan ooit.

 2. Paintball Semi-automatisch Wapen: Bewapen jezelf met een semi-automatisch paintballwapen, ontworpen voor precisieschoten en strategische manoeuvres.

 3. CO2 Drukpatroon: Voorzie je paintballwapen van de benodigde kracht met het meegeleverde CO2-drukpatroon.

 4. Volgelaats Masker: Bescherm je gezicht volledig met een hoogwaardig volgelaats masker dat comfortabel zit en een kristalhelder zicht behoudt.

 5. Camouflage Kleding (Jas + Broek + Legernet + Koppel): Ga op in je omgeving met speciale camouflagekleding, waardoor je tactisch te werk kunt gaan.

 6. Gebruik Paintball Terrein (Met Geluidsinstallatie) Gedurende 2 Uur: Verover het paintballterrein met obstakels en geluidsinstallatie voor een meeslepende en opwindende nachtelijke ervaring.

 

Waarom Kiezen voor Volwassen Legerpaintball (XXL Extreme) bij Outdoor Eindhoven:

 • Adrenalinekick: Ervaar de spanning van paintballen, versterkt door professionele verlichting.

 • Extreme Uitdaging: Met 600 paintballs ben je voorbereid op een ongekende paintballexplosie.

 • Perfect voor Groepen: Ideaal voor vrijgezellenfeesten, teambuilding of groepen die een buitengewoon avontuur zoeken.

 • Professionele Uitrusting: Outdoor Eindhoven voorziet je van hoogwaardige en professionele paintballuitrusting voor een comfortabele en veilige ervaring.

 

Tip: Wil je jouw dag compleet maken. Neem dan zeker een kijkje onder het kopje "Catering". Outdoor Eindhoven biedt namelijk heerlijke BBQ's aan na afloop van de activiteiten.

Mis de kans niet om het ultieme paintballexploot te ervaren met Volwassen Legerpaintball (XXL Extreme) bij Outdoor Eindhoven. Reserveer nu voor een dag vol actie, teamwork en onvergetelijke momenten. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend informatie aan

Welkom bij Outdoor Eindhoven, waar avontuur en unieke belevenissen samenkomen voor degenen die op zoek zijn naar een paintballervaring die je nergens anders zult vinden! Bij ons ontdek je de opwinding van paintball op een manier die zowel traditioneel als verrassend anders is. Maak kennis met onze spannende activiteit: Paintball 18+!

Ben je klaar voor een onvergetelijke paintballdag? Bij Paintball 18+ bieden we de opwinding van traditioneel paintball, maar dan met een unieke twist die deze ervaring onderscheidt van de rest. Onze paintballarena biedt een uitdagende omgeving voor intense confrontaties en strategische manoeuvres, waardoor elke ronde een avontuur op zichzelf wordt.

Duik in de wereld van Boerenpaintball, waar traditionele boerenspellen een moderne paintballmake-over krijgen. "Stalletje veroveren", "zwientje tikken", en het populaire "Guus kom naar huus" brengen niet alleen de charme van het platteland naar de paintballarena, maar zorgen ook voor lachwekkende momenten en onvergetelijke herinneringen met vrienden en familie.

Waar wacht je nog op? Boek nu Paintball 18+ bij Outdoor Eindhoven en duik in de actie. Ervaar de spanning van paintball op een manier die zowel vertrouwd als vernieuwend is. Maak onvergetelijke herinneringen met vrienden terwijl je de uitdagingen van onze unieke paintballarena aangaat. Paintball 18+ - omdat avontuur nooit te oud is om ervan te genieten!

Last minute
+31682055745