Jongeren Paintball

Jongerenpaintball (standaard)

Jongerenpaintball (standaard)

Ben je op zoek naar een opwindende en avontuurlijke activiteit voor jou en je vrienden? Ontdek Jongeren Paintball Standaard bij Outdoor Eindhoven – een adrenalinepompende ervaring waar strategie en teamwork samenkomen in een kleurrijk schouwspel. Hier lees je waarom Jongeren Paintball Standaard de perfecte keuze is voor jouw volgende groepsuitje!

Wat is Inbegrepen:

 1. 80 Balletjes: Betreed het speelveld met een lading van 80 verfkogels, voldoende voor twee intense speelrondes.

 2. 2 Rondes van +/- 15 Minuten: Geniet van twee spannende speelrondes van ongeveer 15 minuten elk, waarin strategie, snelheid en precisie van groot belang zijn.

 3. Paintball Gun: Voorzie jezelf van een krachtige paintball gun en ervaar de opwinding van het afschieten van verfkogels op je tegenstanders.

 4. Hopper/Magazijn: Houd je paintball gun geladen en klaar voor actie met een handig hopper/magazijn.

 5. Volgelaats Masker: Veiligheid staat voorop! Elk teamlid ontvangt een volgelaats masker voor optimale bescherming.

 6. Gebruik Paintball Terrein (met Geluidsinstallatie in het Veld) Gedurende 90 Minuten: Neem de controle over het speciaal ontworpen paintball terrein met geluidsinstallatie en beleef 90 minuten non-stop plezier.

 7. Onbeperkt Ranja: Blijf gehydrateerd en energiek met onbeperkte ranja tijdens het spel.

Wil je de spanning van Jongeren Paintball Standaard ervaren? Reserveer nu en beleef een onvergetelijk paintballavontuur met je vrienden. Neem contact op voor meer informatie en boek deze opwindende activiteit bij Outdoor Eindhoven!

Tip: Huur voor slechts €2,50 p.p. een boerenoverall voor extra bescherming voor jezelf en je kleding!

 

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend informatie aan
Jongerenpaintball (XL)

Jongerenpaintball (XL)

Op zoek naar een spectaculaire en uitdagende activiteit voor jou en je vriendengroep? Ontdek Jongeren Paintball XL bij Outdoor Eindhoven - een ongeëvenaard avontuur waarbij strategie, adrenaline en teamwork samenkomen. Hier lees je waarom Jongeren Paintball XL dé keuze is voor jouw volgende groepsuitje!

Wat is Inbegrepen:

 1. 150 Balletjes: Betreed het slagveld met een royale voorraad van 150 paintballs, waarmee je twee intensieve speelrondes kunt ervaren. Uiteraard is het bij Outdoor Eindhoven altijd mogelijk om ter plekke balletjes bij te kopen voor extra speelplezier!

 2. 2 Rondes van +/- 15 Minuten: Geniet van twee spannende speelrondes van ongeveer 15 minuten elk, waarin je vaardigheden en strategie op de proef worden gesteld.

 3. Paintball Gun: Bewapen jezelf met een krachtige paintball gun en voel de opwinding terwijl je je tegenstanders te slim af bent.

 4. Hopper/Magazijn: Houd je paintball gun geladen met een handige hopper/magazijn, zodat je altijd klaar bent voor de volgende uitdaging.

 5. Volgelaats Masker: Veiligheid staat voorop! Elk teamlid ontvangt een volgelaats masker voor optimale bescherming en helder zicht.

 6. Gebruik Paintball Terrein (met Geluidsinstallatie in het Veld) Gedurende 90 Minuten: Outdoor Eindhoven reserveert het veld maximaal 90 minuten per groep. Zij kunnen gedurende 90 minuten gebruik hiervan maken.

 7. Onbeperkt Ranja: Blijf gehydrateerd en energiek met onbeperkte ranja tijdens het spel.

Wil je de sensatie van Jongeren Paintball XL beleven? Reserveer nu en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol spanning en teamwork. Neem contact op voor meer informatie en boek deze sensationele activiteit bij Outdoor Eindhoven!

Tip: Voor extra bescherming van jezelf en je kleding raden wij sterk aan om voor €2,50p.p. een boerenoverall te huren.

Jongerenpaintball (XL)

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend informatie aan
Jongerenpaintball (XXL)

Jongerenpaintball (XXL)

Voor degenen die op zoek zijn naar een buitengewone dosis spanning en avontuur, is er Jongeren Paintball XXL bij Outdoor Eindhoven. Ontworpen om de adrenaline te laten pompen en strategisch denken te testen, is dit paintballavontuur geschikt voor de echte waaghalzen! Ontdek hier waarom Jongeren Paintball XXL jouw volgende groepsactiviteit moet zijn.

Wat is Inbegrepen:

 1. 250 Balletjes: Betreed het strijdveld met een overvloed aan 250 paintballs, waarmee je drie opwindende speelrondes kunt beleven. Nog meer speelplezier? Dit is zeker mogelijk bij Outdoor Eindhoven. Het is namelijk altijd mogelijk om ter plekke balletjes bij te kopen.

 2. 3 Rondes van +/- 15 Minuten: Geniet van drie intensieve speelrondes, elk ongeveer 15 minuten lang, waarbij elke minuut vol zit met actie en uitdaging.

 3. Paintball Gun: Voel de kracht in je handen terwijl je gewapend bent met een krachtige paintball gun, klaar om je tegenstanders te slim af te zijn.

 4. Hopper/Magazijn: Houd je paintball gun geladen met een handige hopper/magazijn, zodat je altijd paraat bent voor het volgende tactische moment.

 5. Volgelaats Masker: Veiligheid staat centraal, en daarom voorzien we elke deelnemer van een volgelaats masker voor optimale bescherming en helder zicht.

 6. Gebruik Paintball Terrein (met Geluidsinstallatie in het Veld) Gedurende 120 Minuten: Duik diep in de actie en beleef 120 minuten ononderbroken paintballplezier op ons speciaal ontworpen terrein, compleet met geluidsinstallatie.

 7. Onbeperkt Ranja: Blijf gehydrateerd en vol energie dankzij onbeperkte ranja, zodat je volledig opgaat in het avontuur. 

Ben je klaar voor de ultieme paintballexpeditie? Reserveer nu en maak je op voor een dag vol actie, strategie en adrenaline. Neem contact op voor meer informatie en boek deze sensationele activiteit bij Outdoor Eindhoven!

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend informatie aan
Jongerenpaintball (Army style No Limit)

Jongerenpaintball (Army style No Limit)

Stap binnen in de wereld van onbeperkte actie en strategie met Jongeren Paintball (Army Style No Limit) bij Outdoor Eindhoven. Dit is niet zomaar paintball; het is een adrenalinepompende ervaring ontworpen voor jongeren die houden van een stoer avontuur. Ontdek waarom deze activiteit perfect is voor een dag vol spanning en plezier!

Wat is Inbegrepen:

 1. Jongeren Paintballpistool (Keuze uit Shotgun, Pistool, Sniper Rifle): Kies jouw wapen en domineer het slagveld met een paintballpistool naar keuze – Shotgun, Pistool of Sniper Rifle.

 2. Professioneel Masker: Bescherm jezelf en behoud helder zicht met ons hoogwaardige professionele masker, speciaal ontworpen voor paintballgevechten.

 3. Beschermende Legerkleding: Duik volledig in de militaire sfeer met beschermende legerkleding, waardoor je niet alleen veilig, maar ook in stijl het veld betreedt.

 4. Onbeperkt Aantal Paintballs Gedurende 3 Rondes van 10 tot 15 Minuten per Ronde: Laad je wapen en bereid je voor op non-stop actie! Ontvang een onbeperkt aantal paintballs gedurende drie intense speelrondes van elk 10 tot 15 minuten.

 5. Huur van het Veld (Met Geluidsinstallatie) Gedurende Max. 2 Uur: Verover het paintballterrein en geniet van maximaal twee uur speeltijd, compleet met geluidsinstallatie voor een meeslepende ervaring.

 6. Onbeperkt Ranja: Blijf gehydrateerd en vol energie met onbeperkte ranja, zodat je op je best blijft gedurende het hele avontuur.

Ben je klaar voor de ultieme paintballexpeditie? Reserveer nu en bereid je voor op een dag vol actie, strategie en spanning bij Outdoor Eindhoven! Voor meer informatie en boekingen, neem contact met ons op.

Jongerenpaintball (Army style No Limit)

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend informatie aan

Welkom bij Outdoor Eindhoven, waar avontuur en opwinding samenkomen voor enthousiaste jongeren tussen de 12 en 17 jaar met onze speciale activiteit: Jongeren Paintball! In Eindhoven hebben we een stoer en legaal alternatief gecreëerd, zodat jongeren op een veilige en plezierige manier de wereld van paintball kunnen ontdekken. Ons Jongeren Paintballavontuur staat garant voor spanning en plezier, met een onwrikbare focus op veiligheid.

Ons Jongeren Paintballprogramma is speciaal ontworpen om jongeren tussen 12 en 17 jaar de ultieme paintballexperience te bieden. Of ze nu al ervaring hebben met paintball of dit voor het eerst proberen, ons programma zorgt voor een dynamische en boeiende dag vol actie en avontuur. In Eindhoven kunnen jongeren nu genieten van de opwinding van paintball, aangepast aan hun leeftijd en behoeften.

Bij Outdoor Eindhoven staat veiligheid te allen tijde voorop. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat alle deelnemers goed geïnformeerd en uitgerust zijn met speciaal ontworpen wapens voorzien van een ballenhouder. Met de mogelijkheid om tot 75 paintballs te laden, kunnen jongeren zich volledig concentreren op het spel en de strategie, zonder zich zorgen te maken over het handmatig laden van elk balletje. Veiligheid en plezier gaan hand in hand bij Jongeren Paintball in Eindhoven.

Wacht niet langer en boek nu jouw Jongeren Paintballavontuur bij Outdoor Eindhoven.

Last minute
+31682055745