GPS Tochten

Duik in een avontuur vol ontdekkingen met de GPS-tochten van Outdoor Eindhoven! Met je gevulde knapzak en het GPS-apparaat in de hand ga je op een boeiende ontdekkingstocht, waarbij je niet alleen de prachtige omgeving verkent, maar ook puzzels en raadsels oplost om de code van de schatkist te kraken.

Bij Outdoor Eindhoven combineren we de spanning van speurtochten met moderne technologie. Je krijgt een GPS-apparaat mee dat je door verborgen paadjes en sluiproutes leidt, terwijl je onderweg raadsels oplost en aanwijzingen ontdekt. Het is niet alleen een uitdaging voor je speurvaardigheden, maar ook een geweldige manier om de natuur op een unieke manier te ervaren.

Na een boeiende tocht keer je terug naar het evenemententerrein, waar je neerstrijkt en probeert uit alle verzamelde antwoorden een code te ontcijferen. Met de juiste code probeer je de schatkist te openen. Zal het je lukken? Spanning en sensatie zijn gegarandeerd, en elke schatkist is gevuld met een leuk passend cadeau voor elke deelnemer. Een prijsuitreiking maakt het avontuur compleet!

Om je avontuur comfortabel te maken, voorzien we elke deelnemer van een knapzak gevuld met verfrissende drankjes en lekkernijen. Het GPS-apparaat en enkele handige hulpstukken zijn inbegrepen om je speurtocht soepel te laten verlopen.

Na een succesvolle speurtocht is het tijd om te ontspannen en de dag af te sluiten. Overweeg een gezellige BBQ of het zelf bakken van pizza's met je groep om de dag in stijl te beëindigen. Outdoor Eindhoven biedt diverse cateringmogelijkheden om je avontuur compleet te maken. Bekijk al onze cateringopties op het kopje Catering Outdoor Eindhoven.

Ben je klaar voor een dag vol avontuur, speurtochten en teambuilding? Reserveer dan jouw plek voor de GPS-tochten bij Outdoor Eindhoven. Ontdek de prachtige omgeving, ontcijfer de code, open de schatkist en geniet van een onvergetelijk outdoor avontuur. Vergeet niet dat reserveringen vereist zijn, dus neem snel contact op en laat het avontuur beginnen!

Last minute
+31682055745