Pimp je willy

Ben je op zoek naar een hilarische en creatieve activiteit voor je vrijgezellenfeest, vriendinnendag, of gewoon een gezellig samenzijn? Ontdek dan de unieke workshop "Pimp Your Willy" bij Outdoor Eindhoven. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je samen met vrienden en vriendinnen een gipsen piemel transformeert tot een kunstwerk vol glitters, lintjes, steentjes en nog veel meer!

Bij deze workshop krijgt elk individu een eigen gipsen piemel als canvas om te versieren. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu kiest voor felle kleuren, sprankelende glitters, of juist een elegante combinatie van decoraties. Het doel? Een kunstwerk creëren dat niet alleen grappig is, maar ook een blijvende herinnering vormt aan een dag vol plezier.

Neem je kunstwerk mee naar huis als een grappig en eigenzinnig aandenken aan de dag. Ontdek onze vrijgezellenarrangementen voor vrouwen en voeg nog meer plezier toe aan je dag.

Bij Outdoor Eindhoven begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we flexibele arrangementen en maatwerkopties aan. Wil je "Pimp Your Willy" combineren met andere activiteiten? Neem dan contact met ons op, en wij helpen je bij het samenstellen van het perfecte programma.

Last minute
+31682055745