GPS Tochten

Gps Knapzaktocht (lang)

Gps Knapzaktocht (lang)

Bij Outdoor Eindhoven nodigen we je uit voor een onvergetelijk avontuur met onze langdurige GPS Knapzaktocht. Ideaal voor gezinnen, vriendengroepen, bedrijfsuitjes of iedereen die van een uitdaging houdt. Laat je leiden door moderne technologie terwijl je geniet van de prachtige natuurlijke omgeving.

Met je GPS-apparaat in de hand en een knapzak vol verrassingen ga je op pad. Laat je leiden door coördinaten en los onderweg raadsels op om de code te ontcijferen die toegang geeft tot de verborgen schatkist. Deze langdurige tocht strekt zich uit over een route van 4 kilometer, waarbij je niet alleen wordt uitgedaagd met puzzels, maar ook wordt omringd door de prachtige natuur van Eindhoven.

Los de raadsels op en wees attent op aanwijzingen om de code te kraken. Bij aankomst op het evenemententerrein is het tijd om je antwoorden te combineren en de code te ontcijferen. Heb je het juist? Dan staat de schatkist voor je klaar met een gegarandeerde prijs als beloning voor je speurwerk.

Maak je geen zorgen als je vastloopt. Onze speurhulp staat tot je beschikking om je op weg te helpen en je de tips te geven die je nodig hebt. We willen dat je optimaal geniet van dit avontuur, en onze professionele begeleiding zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Deze activiteit is geschikt voor diverse gelegenheden, zoals familie-uitjes, vriendengroepen, bedrijfsuitjes of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Iedereen die van avontuur, natuur en puzzelen houdt, zal zich uitstekend vermaken tijdens deze langdurige GPS knapzaktocht.

Klaar voor een dag vol avontuur, natuur en uitdaging? Reserveer dan nu jouw langdurige GPS Knapzaktocht bij Outdoor Eindhoven. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jouw avontuur op maat kunnen maken. Laat het speuravontuur beginnen!

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend informatie aan
Gps Knapzaktocht (standaard)

Gps Knapzaktocht (standaard)

Bij Outdoor Eindhoven nodigen we je uit voor een onvergetelijke ervaring met onze GPS Knapzaktocht Standaard. Dit avontuur is perfect voor gezinnen, vriendengroepen, bedrijfsuitjes of iedereen die op zoek is naar een combinatie van spanning, natuur en teamwork.

Tijdens de GPS Knapzaktocht Standaard nemen we je mee op een unieke ontdekkingsreis door de prachtige natuur rondom Eindhoven. Gewapend met een GPS-apparaat en een goed gevulde knapzak, ga je op pad. De tocht strekt zich uit over circa 4 kilometer en leidt je langs verborgen routes die je anders wellicht zou missen.

Onderweg wachten raadsels en puzzels die je moet oplossen. Elk juist antwoord brengt je dichter bij de schatkist. Durf jij het avontuur aan en heb je de moed om de code te kraken? Bij aankomst op het evenemententerrein worden alle antwoorden samengevoegd. Als het team alle uitdagingen succesvol heeft overwonnen, wacht er een schat op elke deelnemer.

De GPS Knapzaktocht Standaard is geschikt voor alle leeftijden en gelegenheden. Of je nu een gezinsuitje plant, een teambuildingsactiviteit organiseert of gewoon op zoek bent naar een leuke dag in de natuur, deze activiteit biedt voor ieder wat wils.

Onze professionele begeleiders staan klaar om je te ondersteunen en te zorgen voor een soepel verloop van de tocht. Teamspirit staat centraal, en deze activiteit is een geweldige manier om samen te werken, puzzels op te lossen en van elkaars gezelschap te genieten.

Klaar om de natuur te verkennen, raadsels op te lossen en beloond te worden met een schat? Reserveer nu jouw GPS Knapzaktocht Standaard bij Outdoor Eindhoven. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we jouw avontuur op maat kunnen maken. Laat het speuravontuur beginnen!

Gps Knapzaktocht (standaard)

Reserveer nu

Vraag vrijblijvend informatie aan

Duik in een avontuur vol ontdekkingen met de GPS-tochten van Outdoor Eindhoven! Met je gevulde knapzak en het GPS-apparaat in de hand ga je op een boeiende ontdekkingstocht, waarbij je niet alleen de prachtige omgeving verkent, maar ook puzzels en raadsels oplost om de code van de schatkist te kraken.

Bij Outdoor Eindhoven combineren we de spanning van speurtochten met moderne technologie. Je krijgt een GPS-apparaat mee dat je door verborgen paadjes en sluiproutes leidt, terwijl je onderweg raadsels oplost en aanwijzingen ontdekt. Het is niet alleen een uitdaging voor je speurvaardigheden, maar ook een geweldige manier om de natuur op een unieke manier te ervaren.

Na een boeiende tocht keer je terug naar het evenemententerrein, waar je neerstrijkt en probeert uit alle verzamelde antwoorden een code te ontcijferen. Met de juiste code probeer je de schatkist te openen. Zal het je lukken? Spanning en sensatie zijn gegarandeerd, en elke schatkist is gevuld met een leuk passend cadeau voor elke deelnemer. Een prijsuitreiking maakt het avontuur compleet!

Om je avontuur comfortabel te maken, voorzien we elke deelnemer van een knapzak gevuld met verfrissende drankjes en lekkernijen. Het GPS-apparaat en enkele handige hulpstukken zijn inbegrepen om je speurtocht soepel te laten verlopen.

Na een succesvolle speurtocht is het tijd om te ontspannen en de dag af te sluiten. Overweeg een gezellige BBQ of het zelf bakken van pizza's met je groep om de dag in stijl te beëindigen. Outdoor Eindhoven biedt diverse cateringmogelijkheden om je avontuur compleet te maken. Bekijk al onze cateringopties op het kopje Catering Outdoor Eindhoven.

Ben je klaar voor een dag vol avontuur, speurtochten en teambuilding? Reserveer dan jouw plek voor de GPS-tochten bij Outdoor Eindhoven. Ontdek de prachtige omgeving, ontcijfer de code, open de schatkist en geniet van een onvergetelijk outdoor avontuur. Vergeet niet dat reserveringen vereist zijn, dus neem snel contact op en laat het avontuur beginnen!

Last minute
+31682055745