Wie is de Mol

Wil jij je collega’s, vrienden of familie wel eens van een andere kant leren kennen. Ontdek dit dan tijdens onze citygame ‘Wie is de Mol?’

De groep wordt ontvangen op een locatie in het centrum van Eindhoven waarna onze spelleider jullie, onder het genot van een drankje, de spelregels uitlegt.

De groep wordt opgedeeld in teams en daarna vertrekken we naar de binnenstad om diverse opdrachten uit te voeren. Met alle opdrachten kunnen mollars verdient worden. Het team dat aan het eind van het spel de meeste mollars verdiend heeft is de winnaar van het spel ‘Wie is de Mol?’ Maar in ieder team bevindt zich een mol. De mol is een saboteur en heeft als taak meegekregen om zo onopvallend mogelijk de opdrachten van het team te saboteren. Niets is wat het lijkt…. Komen jullie erachter wie in het team de mol is en kunnen jullie er als team toch voor zorgen dat er mollars verdiend worden?

Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kunnen wij mogelijk maken! Wij zorgen voor een leuke en voordelige middag! Bij Outdoor Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of teamuitje in Eindhoven? Dan is Wie is de Mol een perfecte activiteit voor jou!

Wil je meer activiteiten doen? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 32,95 p.p. (10-19 pers.)
€ 28,50 p.p. (20-34 pers.)
€ 25,95 p.p. (35-49 pers.)
50+ personen: prijs op aanvraag

10 personen

Vanaf 12 jaar

Centrum van Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

+/- 2 uur

Outdoor Eindhoven

Is een ware specialist in het organiseren van buitensport uitjes in Eindhoven