Lasergame

Minimale aantal personen
6 personen

Minimum leeftijd
8 jaar

Tijdsduur
1 uur

Intensiteitscijfer
7 / 10

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Geen overbodige spullen meenemen zoals laptops, tablets, etc.

Kleed je naar het weer, trek laagjes aan, dicht (sportief) schoeisel. Geen naaldhakken of open schoeisel of een 3-delig pak

Welkom bij Outdoor Eindhoven, waar spanning, strategie en adrenaline samenkomen in onze opwindende activiteit: Lasergamen! Stap in de wereld van futuristisch schieten met onze stoere wapens, voorzien van red dot vizier. Ontdek de sensatie van lasergamen op ons uitdagende terrein in Eindhoven, geschikt voor kinderfeestjes, teamuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten.

Bij ons draait lasergamen niet alleen om het schieten op je tegenstanders, maar om een complete ervaring vol plezier en competitie. Onze laserguns zijn uitgerust met red dot vizier voor een nauwkeurige targeting. Na afloop ontvangt iedereen een uitslagformulier, zodat je kunt zien wie de scherpschutter was en wie de meeste treffers heeft behaald.

Een groot voordeel van lasergamen bij Outdoor Eindhoven is het onbeperkte aantal kogels en levens. Geen gedoe met het tellen van munitie, maar volledige vrijheid om je tegenstanders te slim af te zijn. Het bereik van onze laserguns is ongeveer 75 meter, wat zorgt voor dynamische gevechten en strategisch spelplezier.

Lasergamen bij Outdoor Eindhoven is geschikt voor avonturiers vanaf ongeveer 8 jaar oud. Dit maakt het ideaal voor diverse gelegenheden, zoals kinderfeestjes, teamuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten in Eindhoven. Ervaar de opwinding van lasergamen, waar strategie en teamwork samenkomen.

Het lasergamen bij Outdoor Eindhoven omvat 2 rondes van elk 15 minuten, waardoor het totale spel ongeveer 1 uur duurt. Deze tijdsduur is inclusief een gedegen uitleg, tijd om je om te kleden en een korte pauze om even op adem te komen. Ontdek onze gunstige prijzen voor lasergamen in Eindhoven en maak je klaar voor een uur vol spanning en actie.

 

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan
Last minute
+31682055745