Hunted / Jachtseizoen

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Omschrijving

Minimale aantal personen: 6 personen| Tijdsduur: 60 tot 90 min.

Welkom bij Outdoor Eindhoven, waar spanning, strategie en avontuur samenkomen in onze opwindende activiteit Hunted / Jachtseizoen! Sta klaar om met je partner op pad te gaan, op zoek naar verborgen codes, terwijl je probeert ongezien te blijven voor andere teams. Met landkaarten, GPS en camera's gaan jullie dit spannende avontuur aan, waarbij elke zet telt en het vermijden van tegenstanders jullie naar de overwinning kan leiden.

Je wordt gekoppeld aan een partner en samen duik je in de wereld van Hunted / Jachtseizoen. Jullie missie: vind de verborgen codes op verschillende locaties binnen de gestelde tijdslimiet van 90 minuten. Maar hier komt de uitdaging - je mag niet gezien worden door andere koppels, want dat levert de tegenstanders Hunted-punten op. Het is een spel van slimme strategie, teamwork en het vermijden van nieuwsgierige blikken.

Om het avontuur nog boeiender te maken, voorzien we jullie van landkaarten, GPS-apparaten en camera's. Gebruik deze tools verstandig om locaties te verkennen, codes te vinden en je route te plannen zonder ontdekt te worden. Het is een unieke combinatie van technologie, strategie en pure opwinding.

Hunted / Jachtseizoen is geschikt voor groepen van minimaal 6 tot maximaal 30 personen. Of je nu een actieve familiedag, teamuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven organiseert, deze activiteit zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol spanning en samenwerking.

Na het intensieve jachtseizoen is het tijd voor de prijsuitreiking. Wie heeft de slimste zetten gemaakt, de meeste codes gevonden en is ongezien gebleven? De winnaars worden gehuldigd met prijzen die het avontuur nog specialer maken.

Ben je klaar voor een ultiem avontuur vol spanning en strategie? Reserveer dan jouw plek voor Hunted / Jachtseizoen bij Outdoor Eindhoven. Test je vaardigheden, werk samen met je partner en ontdek of je uit handen kunt blijven van de andere koppels. Vergeet niet dat reserveringen vereist zijn, dus neem snel contact op en bereid je voor op een onvergetelijke dag vol jachtseizoenavonturen!

Last minute
+31682055745