Da Vinci Code

Midden in het centrum van Eindhoven staat een kluis met een code. Die code is al jarenlang een groot geheim, maar samen met jouw team ga jij ervoor zorgen dat deze kluis gekraakt wordt.

Met hulp van de kluizenaar, de laatste overgebleven persoon van de familie, ga je op pad.

Door verschillende opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden moet de code ontcijferd worden, maar let op dat je wel op de juiste plek bent! Heb je alle opdrachten van de kluizenaar goed uitgevoerd en denken jullie dat de code klopt? Ren dan zo snel als je kan terug naar het beginpunt. Het team dat als eerste de kluis vindt met de juiste code, mag de kluis kraken. Benieuwd wie het snelst de kluis kan openen? Stuur ons dan een mailtje!

Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kunnen wij mogelijk maken! Wij zorgen voor een leuke en voordelige middag! Bij Outdoor Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Perfect voor je Bachelor Party, Teambuilding of Familiedag in centrum Eindhoven!

Wil je meer activiteiten doen? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 32,95 p.p. (10-19 pers.)
€ 29,50 p.p. (20-34 pers.)
€ 25,95 p.p. (35-49 pers.)
50+ personen: prijs op aanvraag

10 personen

Vanaf 12 jaar

+/- 2 uur

Centrum van Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Outdoor Eindhoven

Is een ware specialist in het organiseren van buitensport uitjes in Eindhoven