Boogschieten

Minimale aantal personen
6 personen

Minimum leeftijd
12 jaar

Tijdsduur
1 tot 1,5 uur incl. prijsuitreiking

Intensiteitscijfer
2 / 10

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Geen overbodige spullen meenemen zoals laptops, tablets, etc.

Kleed je naar het weer, trek laagjes aan, dicht (sportief) schoeisel. Geen naaldhakken of open schoeisel of een 3-delig pak

Betreed de boeiende wereld van boogschieten bij Outdoor Eindhoven! Ben je op zoek naar een uitdagende activiteit waarbij je je schietvaardigheden kunt testen tegen vrienden, collega's of zelfs tijdens een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Eindhoven? Zoek niet verder! Op onze nieuwe handboogbaan bieden wij een spannende schietclinic aan, waarbij je onder begeleiding van ervaren instructeurs de kunst van het handboogschieten zult ontdekken.

Bij Outdoor Eindhoven heb je nu de kans om het op te nemen tegen anderen en te laten zien wie de beste schutter is. Of je nu een vaste hand en een constant schot hebt, of juist wilt ontdekken hoe goed je bent, ons boogschietavontuur biedt de perfecte gelegenheid om je vaardigheden te tonen. Daag je vrienden, collega's of familie uit voor een vriendelijke competitie en ontdek wie het meeste punten kan scoren.

Onze handboogbaan is ontworpen voor zowel beginners als ervaren schutters. Onder de deskundige begeleiding van onze instructeurs maak je kennis met de kunst van het handboogschieten. Leer de juiste technieken, verbeter je precisie en laat zien dat jij de scherpschutter van de dag bent.

Na de schietclinic volgt de ultieme strijd om de meeste punten. Het hoogtepunt van de dag is de prijsuitreiking, waar de 'beste schutter' wordt bekroond en leuke prijzen in ontvangst mag nemen. Durf jij de uitdaging aan om je schietvaardigheden te laten zien en de competitie aan te gaan?

Neem contact met ons op via het contactformulier en reserveer je plek voor het boogschietavontuur bij Outdoor Eindhoven. Word de beste schutter van je vriendengroep, collega's of (schoon)familie en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan
Last minute
+31682055745