Boerenvoetgolf

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Omschrijving

Minimale aantal personen: 6 personen| Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Stap in de uitgestrekte groene weilanden van Outdoor Eindhoven en ontdek de unieke sensatie van Boerenvoetgolf - een onvergetelijke activiteit die plezier, natuur en competitie combineert! Op ons 4,5 hectare grote weiland, omringd door de serene sfeer van de kampeerboerderij, hebben we een 9-holes golfbaan gecreëerd waar jij en je gezelschap kunnen kiezen tussen Boerenvoetgolf en Koeienvlaaiwerpen. Beide activiteiten beloven een unieke ervaring vol lachen, competitie en natuurlijke ontdekkingen.

Boerenvoetgolf is een verfrissende variant van het traditionele golfspel. Met een kleine voetbal als jouw 'golfbal' en een prachtig weiland als speelveld, daag je jezelf uit om in zo min mogelijk schoten de bal te putten in speciale gaten in de grond of in frisbee manden boven de grond. Het spel heeft ook een competitief element, waarbij twee spelers tegen elkaar strijden op elk hole. Na het spelen van hole 5 is er een welverdiende pauze op ons outdoor terrein, waar je kunt genieten van de rust en gezelligheid.

De Boerenvoetgolf ervaring duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers (minimaal 6 deelnemers). Bij ons gezellige eethuisje bieden we beperkte cateringopties aan, zoals frisdranken, koffie/thee en versnaperingen. Voor een extra feestelijk tintje is het zelfs mogelijk om de dag af te sluiten met een smakelijke BBQ of het zelf bakken van pizza's. Bekijk onze uitgebreide cateringopties op het kopje Catering Outdoor Eindhoven voor meer informatie.

Boerenvoetgolf is niet alleen een fantastische keuze voor een gezellige middag met vrienden of familie, maar ook een geweldige activiteit voor vrijgezellenfeesten in Eindhoven. Combineer het met een boerenzeskamp voor extra plezier en competitie!

Bij Outdoor Eindhoven krijg je alles wat je nodig hebt in bruikleen: een frisbee of voetbal, scoreformulier met pen, speluitleg en een handige plattegrond van het terrein. Vergeet niet dat reserveringen vereist zijn, dus boek vandaag nog jouw Boerenvoetgolf avontuur en maak je klaar voor een dag vol sportiviteit, natuur en gelach bij Outdoor Eindhoven!

 

Last minute
+31682055745