Archery Tag

Minimale aantal personen
6 personen

Minimum leeftijd
12 jaar

Tijdsduur
1 tot 1,5 uur

Intensiteitscijfer
7 / 10

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Geen overbodige spullen meenemen zoals laptops, tablets, etc.

Kleed je naar het weer, trek laagjes aan, dicht (sportief) schoeisel. Geen naaldhakken of open schoeisel of een 3-delig pak

Stap in de wereld van spanning en strategie met Archery Tag, een adembenemende activiteit bij Outdoor Eindhoven die jouw team naar de overwinning zal leiden! Onze Archery Tag biedt een unieke en opwindende ervaring waarbij strategie, precisie en teamwerk centraal staan. Verdeeld in twee teams sta je tegenover elkaar op het veld, gewapend met speciale bogen en pijlen met foampunten. Het doel? Raak zoveel mogelijk spelers van het tegenovergestelde team en elimineer de tegenstanders.

Bij Archery Tag draait alles om actie en tactiek. Je team moet niet alleen proberen de tegenstanders te raken, maar ook ervoor zorgen dat zoveel mogelijk spelers van je eigen team in het veld blijven. Het spel bereikt zijn climax wanneer het eindsignaal van onze ervaren instructeur klinkt, en de winnaar wordt bepaald op basis van tactische vaardigheden en strategisch spel.

Om de adrenalinekick te versterken, zorgen we ervoor dat jouw veiligheid altijd gewaarborgd is. We maken gebruik van speciale bogen en pijlen met foampunten om ervoor te zorgen dat de activiteit spannend en veilig blijft. Daarnaast voorzien we alle deelnemers van een gezichtsbeschermer, zodat je onbezorgd kunt genieten van het spel.

Archery Tag is niet alleen geschikt voor adrenalinezoekers vanaf 12 jaar, maar het is ook een perfecte keuze voor diverse evenementen, waaronder vrijgezellenfeesten in Eindhoven. Het biedt een unieke en vermakelijke ervaring die zowel jong als oud zal aanspreken.

Prijs overzicht

Vraag vrijblijvend informatie aan
Last minute
+31682055745