Hunted / Jachtseizoen bij Outdoor Eindhoven: Het Ultieme Avontuur

Welkom bij Outdoor Eindhoven, waar spanning, strategie en avontuur samenkomen in onze opwindende activiteit Hunted / Jachtseizoen! Ben jij klaar om met je partner op pad te gaan, op zoek naar verborgen codes, terwijl je probeert ongezien te blijven voor andere teams? Dit is jouw kans om deel te nemen aan een uitdagende en unieke ervaring die je nooit zult vergeten.

 

Het Spel: Strategie en Samenwerking

In Hunted / Jachtseizoen word je gekoppeld aan een partner en duik je samen in een spannende wereld vol strategie en samenwerking. Jullie missie is simpel: vind de verborgen codes op verschillende locaties binnen de gestelde tijdslimiet van 90 minuten. De uitdaging? Blijf ongezien door andere koppels, want als zij je ontdekken, verdienen zij Hunted-punten en verlies je kostbare tijd.

Voor Iedereen: Van Groepen tot Teamuitjes

Hunted / Jachtseizoen is geschikt voor groepen van minimaal 6 tot maximaal 30 personen. Of je nu een actieve familiedag, een teamuitje of een vrijgezellenfeest organiseert, deze activiteit biedt een onvergetelijke ervaring vol spanning en samenwerking. Het spel bevordert niet alleen teamwork, maar ook probleemoplossend denken en strategisch inzicht.

Hunted jachtseizoen foto 1

 

Hunted jachtseizoen foto 2

Gebruik van Technologie: Landkaarten, GPS en Camera's

Om je te helpen bij dit avontuur, voorzien we je van landkaarten, GPS-apparaten en camera's. Deze tools zijn cruciaal om je route te plannen, locaties te verkennen en codes te vinden zonder ontdekt te worden. De combinatie van technologie en strategie zorgt ervoor dat elke zet telt en het vermijden van tegenstanders de sleutel is tot succes.

Prijsuitreiking: Wie Zijn de Slimste Jagers?

Na het intensieve jachtseizoen is het tijd voor de prijsuitreiking. Wie heeft de slimste zetten gemaakt, de meeste codes gevonden en is ongezien gebleven? De winnaars worden gehuldigd met prijzen die het avontuur nog specialer maken. Het moment van triomf is niet alleen een bekroning van jullie inspanningen, maar ook een prachtige afsluiting van een dag vol avontuur.

 

Reserveer Nu: Beleef het Avontuur van je Leven

Ben je klaar voor een ultiem avontuur vol spanning en strategie? Reserveer dan nu jouw plek voor Hunted / Jachtseizoen bij Outdoor Eindhoven. Test je vaardigheden, werk samen met je partner en ontdek of je uit handen kunt blijven van de andere koppels. Vergeet niet dat reserveringen vereist zijn, dus neem snel contact op en bereid je voor op een onvergetelijke dag vol jachtseizoenavonturen!

Reserveer nu!

 

Pipsels
Last minute
+31682055745