Maak kennis met ons team

Welkom bij Outdoor Eindhoven

Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina! 

Achter de naam Outdoor Eindhoven zit een groot team die ervoor zorgt dat jij en je gezelschap een onvergetelijke dag beleefd. Wij helpen je graag door middel van goede communicatie, gezelligheid en wij nemen de gehele zorg op ons. Wij verzorgen goed georganiseerde familie-, vrienden-, vrijgezellen-, bedrijfs- of teamuitjes, een dag om nooit te vergeten! 

Ons mailteam staat iedere dag van 09:00 uur tot 20:00 uur voor je klaar om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Ontdek wie het gezicht zijn van Outdoor Eindhoven. Maak kennis met ons team!

Pip

Hulphond & Bewaking

Woef! Ik ben Pip.

Stiekem ben ik de baas van het bedrijf! Als ik blaf, dient iedereen te luisteren!

Ik houd de boel in de gaten op kantoor, doet iedereen wat hij of zij moet doen? Wie komt er binnen? Staat er iemand voor de deur? Uiteraard doe ik dit vanuit mijn prominente luie mand in het midden van het kantoor! Soms vind ik alles in de gaten houden wel zwaar hoor, dan doe ik rustig even mijn ogen dicht voor een powernapje.

Naast dat ik graag op kantoor ben, vind ik het ook fantastisch om mee te gaan naar evenementen. Quads, powerturns of paintball, ik lig er niet wakker van. Het leuke van op evenementen zijn, is dat ik heel veel aandacht krijg en dat ik er voor zorg dat de dag toch nog net iets beter maak met mijn aanwezigheid. Uiteraard vind ik het heerlijk om even te rennen en stoeien waarna ik gewoon rustig in de auto ga liggen slapen.

Malou

Office manager

Hallo, ik ben Malou. In 2015 ben ik als stagiaire begonnen bij Outdoor Eindhoven en inmiddels doorgegroeid als Office Manager. Ik geniet ervan als ik en mijn collega’s een geheel verzorgde activiteit organiseren op ons outdoor terrein voor gasten, zodat zij met een voldaan en positief gevoel weggaan. 

Jonathan

Hoofdinstructeur & opleider

Hallo, mijn naam is Jonathan, opleidings- en hoofdinstructeur bij Outdoor Eindhoven. Als opleidingsinstructeur ben ik verantwoordelijk voor het interne opleidingsproces van onze medewerkers en stagiaires. Voorheen werkte ik al jaren als locatie manager en opleidingsinstructeur van een buitensportbedrijf in de Belgisch Ardennen. Ik geniet dus niet alleen zelf van sporten, maar ook van het begeleiden van outdoor activiteiten en het lekker buiten zijn. Geen dag is het zelfde! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in klimhallen of als het weer het toelaat toeren op mijn motor.

Tom

Hoofdinstructeur

Hoi, mijn naam is Tom. Ik beschrijf mezelf als een grappig, gezellig en sociaal persoon. Op de foto kun je zien dat mijn richtingsgevoel niet is zoals het zou moeten zijn, toch ben ik altijd op zoek naar oplossingen om het doel te bereiken.Van iedere activiteit probeer ik een feestje te maken zodat jij en je gezelschap een dag hebt om nooit te vergeten. Het geeft mij dan ook voldoening als gasten het erg naar hun zin hebben. 

Bjarne

Hoofdinstructeur & Mailteam

Hallo, mijn naam is Bjarne. Je zult mij vaak op het outdoor terrein zien om instructies aan jullie te geven. Een van de leukste activiteiten vind ik boogschieten. Goed richten en proberen binnen het gele rondje te schieten, want dan krijg je natuurlijk de meeste punten en ben je de beste van de groep. Daarnaast zit ik in het mailteam en beantwoord ik graag al jullie vragen of maak ik een reservering definitief. Wie weet zie ik je terug op het terrein. 

Chantal

Hoofdinstructeur

Ik ben Chantal. Een gezellige en sportieve meid die het erg leuk vindt om enthousiastelingen instructies te geven over onze te gekke activiteiten. Vooral Luchtbuks schieten vind ik helemaal geweldig. Ik houd wel van uitdaging, hoe kleiner het doel hoe beter. Klantencontact vind ik ook erg belangrijk. Ik doe mijn uiterste best om een geweldige dag te maken voor de gasten met mijn gezelligheid en de activiteiten natuurlijk. 

Willem

Hoofdinstructeur

Hallo, mijn naam is Willem. Als hoofdinstructeur zul je me vaak tegenkomen op ons outdoor terrein. Ik vind het leuk om instructies te geven over iedere activiteit, daarbij probeer ik altijd op een creatieve manier een vermakelijk verhaal erbij te verzinnen. Net even dat extra om gasten te vermaken en een goede tijd te bezorgen tijdens de gave outdoor activiteiten. 

Teun

Instructeur

Hee hallo daar, ik ben Teun. Al een geruime tijd werk met plezier binnen het team van Outdoor Eindhoven. Een bedrijf met gezellige collega’s, gave buitenactiviteiten en leuke gasten. Ik vind het heerlijk als gasten genieten van onze activiteiten en dat is erg prettig om te zien. Zelf ben ik een vrolijke, sociale en gezellige gast die iedere groep die een activiteit boekt een optimale beleving wil geven met onze uitdagende activiteiten. 

Robin

Instructeur

Hee, mijn naam is Robin. Ik ben net als Teun al een aantal jaar een enthousiaste instructeur bij Outdoor Eindhoven. Als ik vrolijke gezichten zie, wordt ik erg blij. Het is voor mij belangrijk dat de gast centraal staat tijdens een activiteit. Dit doe ik door duidelijke instructies te geven en iedere gast een goed gevoel te geven met mijn humor en positieve energie. Zie ik jou binnenkort op ons outdoor terrein?

Koen

Instructeur

Hallo, mijn naam is Koen. Ik ben een sportieve jongen die wel van uitdaging houdt. Naast urenlang in de sportschool staan, vind ik het ook erg leuk om instructies te geven bij Outdoor Eindhoven. Als ik één activiteit tot mijn favoriet moet benoemen, is dat toch wel Paintball. Actief bezig zijn om de verfballen te ontwijken en het gebied van de tegenstander te veroveren. Met deze stoere activiteit moet je natuurlijk niet bang zijn om vies te worden en dat ben ik zeker niet. Ik hoop jij ook niet!

Joshua

Instructeur

Ik ben Joshua. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen als instructeur bij Outdoor Eindhoven en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Mijn doel is om de gast de leukste dag te geven door mijn enthousiasme en socialiteit. Ik vind het fijn als gasten de dag afsluiten met een positief gevoel en onthouden als een dag om nooit te vergeten. 

Albert

Instructeur

Hallo, mijn naam is Albert. Ik ben een energieke jongen die erg gezellig en sociaal is. Het begeleiden van groepen en instructies geven vind ik erg leuk om te doen. Instructeur zijn bij Outdoor Eindhoven is ook erg afwisselend. Iedere activiteit heeft andere instructies nodig en dat geeft mij de kans om mijn creativiteit te uiten in het vertellen van leuke verhalen over de activiteit. 

Thomas

Instructeur

Hallo daar, ik ben Thomas. Een paar jaar geleden begonnen als stagiair en blijven hangen om als instructeur aan de slag te gaan. Ik houd de instructies luchtig door mijn humor, maar ook duidelijk zodat de activiteit veilig verloopt. Ik vind Paintball een van de leukste activiteiten van Outdoor Eindhoven. De activiteit is een leuke uitdaging, erg actief en je hebt goede samenwerking nodig. Ik vind het dan ook leuk om dat terug te zien bij de gasten. 

Casper

Instructeur & Mailteam

Hoi hoi, mijn naam is Casper. Een enthousiaste jongen die graag onder de mensen is en een echte grappenmaker. Ik ben erg positief ingesteld en breng mijn enthousiasme graag over aan de groep. Zo heb je gegarandeerd een gezellige en vermakelijke dag. Ook heb ik een serieuze kant en die heb je hard nodig bij het overbrengen van de instructies en bij bijvoorbeeld Luchtbuks schieten. Goede concentratie is nodig om de doelen te kunnen raken. 
Daarnaast zit ik in het mailteam van Outdoor Eindhoven. Ik help je bij al je vragen en zorg ervoor dat alles geregeld wordt om een te gekke dag te verzorgen.

Emma

Instructeur

Hallo, ik ben Emma. Een meid met pit en humor. Ik probeer van iedere activiteit een feestje te maken, zodat jij en je gezelschap een dag hebben gehad die je niet snel vergeet. Naast mijn enthousiasme is het natuurlijk ook belangrijk om goede instructies te geven, zodat de activiteiten soepel verlopen. Lasergamen is een activiteit van Outdoor Eindhoven waar ik gek op ben. Lekker veel actie en de adrenaline giert door je lichaam. 

Carl

Terrein onderhoud

Goedendag, mijn naam is Carl. Ik werk nu al een aantal jaar voor Outdoor Eindhoven en ben verantwoordelijk voor het terrein onderhoud. Van het gras, bosjes en planten tot aan de tegels, banken en aankleding. Ik zorg ervoor dat het terrein er goed uitziet voor de gasten. Ik zorg er bijvoorbeeld voor dat het gras niet te hoog is, zodat bijvoorbeeld de Highland Games gespeeld kan worden. Ik geef geen instructies over activiteiten, maar je kan me wel eens tegenkomen op het terrein. 

Loek

Monteur

Hallo, ik ben Loek. Je zult mij niet vaak zien op ons outdoor terrein, want ik zorg ervoor dat alle apparatuur die gebruikt wordt tijdens outdoor activiteiten functioneel werkt. Mocht er iets kapot gaan tijdens een activiteit, dan zorg ik ervoor dat het apparaat zo snel mogelijk gemaakt is om weer te kunnen gebruiken. Het gaat om optimaal gebruik, dus ben ik secuur tijdens mijn werk om defecte apparatuur te voorkomen. 

Gerrit

Technische dienst

Hallo, mijn naam is Gerrit. Net als Loek zul je mij niet of nauwelijks tegenkomen op het outdoor terrein van Outdoor Eindhoven. Ik ben namelijk werkzaam in de werkplaats op kantoor. Ik houd me bezig met nieuwe technologische ontwikkelingen, bijvoorbeeld een doel voor het Lasergamen. Bij Outdoor Eindhoven zijn we bijna altijd bezig met het vernieuwen van activiteiten om de beleving van de gasten zo optimaal mogelijk te maken en een goede activiteit te verzorgen. 

Pleun

Instructeur & Mailteam

Hee hallo daar, mijn naam is Pleun. Een grappige meid met pit en enthousiasme. Ik hou wel van een feestje en gezelligheid en deze energie wil ik graag overbrengen naar de gasten, zodat zij een vermakelijke dag hebben. Binnen Outdoor Eindhoven ben ik werkzaam als instructeur en zit ik in het mailteam. Ik vind contact met gasten erg belangrijk en probeer dan ook altijd mijn uiterste best te doen om diegene zo goed mogelijk te helpen. Wie weet tot binnenkort op ons outdoor terrein of via de mail. 

Bregje

Instructeur & Mailteam

Hoi hoi, mijn naam is Bregje en ik ben instructeur op het outdoor terrein van Outdoor Eindhoven en beantwoord al uw mailtjes die we binnenkrijgen in onze mailbox. Ik beschrijf mezelf als rustig, sociaal en behulpzaam. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat gasten zowel tijdens een activiteit als via de mail tevreden zijn. 
Mijn favoriete activiteit is Lasergamen, omdat het lekker veel actie bevat. Daarnaast is Lasergamen veelzijdig, want het kan gespeeld worden op ons outdoor terrein, in een loods of zelfs in een supermarkt. Zo blijft het spel leuk om te doen door telkens in een andere omgeving te spelen. 

Christian

Eigenaar

Hallo, ik ben Christian. Ik ben Outdoor Eindhoven begonnen met de activiteit Paintball, later ben ik uitgegroeid naar verschillende outdoor activiteiten. Van kinds af aan ligt mijn passie bij actieve en uitdagende outdoor activiteiten. Of het nou Expeditie Robinson, Lasergamen of een gemotoriseerde activiteit is. Ik word van alle soorten activiteiten vrolijk waar je je lekker kunt laten gaan en volop plezier hebt. Ik hoop dat jij en je gezelschap net zo geniet van de activiteiten als ik.

Outdoor Eindhoven

Is een ware specialist in het organiseren van buitensport uitjes in Eindhoven

Wij hebben fantastische activiteiten/evenementen mogen verzorgen voor o.a.:"