Groepsvervoer

Groepsvervoer bij Outdoor Eindhoven

Ga je een dagje weg of een leuke activiteit doen? Rij dan gezellig mee met de legertruck van Outdoor Eindhoven. Deze legertruck brengt je naar jouw bestemming en komt je ophalen op gewenste locatie.
Daarnaast heeft Outdoor Eindhoven een steppenwagen met 100 steps. Wij leveren de steps op afgesproken bestemming zodat jij met je vrienden, familie of collega’s kunt gaan steppen. Vervolgens wordt er een locatie afgespoken waar de steps weer opgehaald worden.

Ontdek hieronder onze verschillende vervoersmogelijkheden en reserveer gemakkelijk een te gek en divers vervoersmiddel.

Legertruck

Uitermate geschikt voor groepsvervoer!

Een rit om nooit te vergeten!

Altijd al door een stoere legertruck vervoerd willen worden? Dat kan nu bij Outdoor Eindhoven!

Word door de legertruck afgezet op bestemming en later ook weer opgehaald. Je bepaalt zelf naar welke locatie de legertruck moet komen om jou met bijvoorbeeld je collega’s, vrienden of familie op te halen.

Extra informatie:
× Prijs op aanvraag

Steppenwagen

Uitermate geschikt voor groepsvervoer!

Een leuke dag vol plezier, actie en avontuur! 

Altijd al eens van A naar B willen reizen met een step? Dan is de streppenwagen uiterst geschikt om van het ene punt naar het andere punt te komen.
Outdoor Eindhoven verhuurt steppen (100 stuks) en leveren de steppen op locatie. Zo kan jij lekker met familie, vrienden of collega’s met een ander vervoersmiddel naar bestemming rijden.

Daarnaast bepaal je zelf naar welke locatie de steppenwagen moet komen om de steppen weer op te halen. Ideaal geschikt met mooi weer of reizen met ander soort vervoer.

Extra informatie:
× Pijs op aanvraag
× Steppen: 100 stuks

Outdoor Eindhoven

Is een ware specialist in het organiseren van buitensport uitjes in Eindhoven