Escape the Bomb

PAS OP!!! In het centrum van Eindhoven ligt een bom die op elk moment af kan gaan. Je snapt natuurlijk wel dat dit catastrofale gevolgen heeft voor de inwoners van Eindhoven.

Aan jullie de belangrijke taak om de bom zo snel mogelijk op te sporen en te ontmantelen.

Er worden teams gemaakt en jullie gaan in teams op pad. Door middel van het oplossen van de mysterieuze opdrachten, hersenkrakers en puzzels, moeten jullie er uiteindelijk voor zorgen op tijd bij de bom te zijn en deze onschadelijk te maken. Jullie worden ontvangen door onze spelleider, die jullie tijdens het welkomstdrankje, de instructies voor het spel zal uitleggen. 

De tijd begint te dringen, want jullie hebben na de uitleg maar een krap uur de tijd om de bom onschadelijk te maken… Dus wiskundeknobbels en logische nadenkers opgelet! Ben jij tevens stressbestendig, presteer jij goed onder tijdsdruk en ben je een echte teamplayer? Dan is “The Escape Bomb” de ultieme uitdaging die je niet mag missen.

Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kunnen wij mogelijk maken! Wij zorgen voor een leuke en voordelige middag! Bij Outdoor Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische groepsuitjes. Perfect voor jou Teamuitje en Vrijgezellenfeest midden in het centrum van Eindhoven!

Wil je meer activiteiten doen? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 32,95 p.p. (10-19 pers.)
€ 29,50 p.p. (20-34 pers.)
€ 25,95 p.p. (35-49 pers.)
50+ personen: prijs op aanvraag

10 personen

Vanaf 12 jaar

Eindhoven. Ook op uw eigen locatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

+/- 2 uur

Outdoor Eindhoven

Is een ware specialist in het organiseren van buitensport uitjes in Eindhoven