Crazy 88

Ben je op zoek naar een ludieke citygame waarbij je je collega’s, vrienden of familie op een heel andere manier leert kennen?

Dan is onze Crazy 88 echt iets voor jullie.

De groep wordt opgedeeld in teams die tegen elkaar zullen gaan strijden om wie uiteindelijk de meest gekke, hilarische foto’s heeft.

Per team krijgen jullie een lijst waarop 88 opdrachten staan vermeld. Vervolgens krijgen jullie in totaal 1 uur de tijd om er voor te zorgen om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Aan jullie de keus welke opdrachten dat worden. Na het uur ontmoeten jullie elkaar weer en worden de foto’s beoordeeld. Het team die aan het eind de meeste opdrachten en de meest gekke en hilarische foto heeft, wint Crazy 88.

Zin in een hele dag lekker bezig zijn samen met je groep? Dat kunnen wij mogelijk maken! Wij zorgen voor een leuke en voordelige middag! Bij Outdoor Eindhoven kun je verschillende activiteiten kiezen en combineren, zodat je een volledig dagdeel vult met avontuurlijke en hilarische citygames. Perfect voor je vrijgezellenfeest of teambuilding in Eindhoven!

Wil je meer activiteiten doen? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 24,95 p.p. (10-19 pers.)
€ 22,50 p.p. (20-34 pers.)
€ 20,50 p.p. (35-49 pers.)
50+ personen: prijs op aanvraag

10 personen

Vanaf 12 jaar

2,5 uur

Outdoor Eindhoven

Is een ware specialist in het organiseren van buitensport uitjes in Eindhoven