Boerenvoetgolf

Boerenvoetgolf in de buitenlucht
Eindhoven

Boerengolf 

Lekker in het weiland genieten van de frisse buitenlucht ?

Kom dan gezellig een middagje voetgolfen of koeienvlaaiwerpen !

Op een 4,5 hectare groot weiland rondom de kampeerboerderij is een 9 holes golfbaan gebouwd. Tezamen met je gezelschap kan je kiezen tussen voetgolf of koeienvlaaiwerpen. Voetgolf speel je met een kleine voetbal en koeienvlaaiwerpen speel je met een frisbee.

Doel van het spel is om in zo min mogelijk schoten/worpen de bal of frisbee te putten, dit kan zijn in een gat in de grond of in een speciale frisbee mand boven de grond.

Uiteraard zit er een leuk spelelement in zodat telkens 2 spelers uit je groepje tegen elkaar strijden…(grote of meerdere groepen kunnen worden opgesplitst over verschillende holes).

Tijdens je tocht over het weiland kan je van alles tegenkomen wat de natuur ons biedt. Na hole 5 kan er gepauzeerd worden op ons outdoor terrein.

Een middag duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers (minimaal 6 deelnemers). Bij ons gezellige eethuisje is er beperkte catering mogelijk denk hierbij aan een blikje fris, koffie/thee of een versnapering.
Tevens is het mogelijk om de dag af te sluiten met een BBQ of zelf pizza bakken. Zie voor al onze mogelijkheden het kopje catering! Catering Outdoor Eindhoven. Op zoek naar een leuke vrijgezellenfeest activiteit in Eindhoven? Dan is boerenvoetgolf een leuke sportieve activiteit. Misschien wel in combinatie met een boerenzeskamp!

Je krijgt van ons in bruikleen: frisbee of voetbal, scoreformulier met pen, speluitleg en een plattegrond van het terrein.

Blauwe boeren overalls met een boerenzakdoek zijn te huur voor 1,95 euro per kind of 2,50 euro per volwassene.

Reserveringen zijn vereist !!

Vanaf 6 personen: € 18,95 p.p.

Vanaf 8 personen: € 14,95 p.p.

Vanaf 10 personen: € 11,50 p.p.

6 personen

1,5 tot 2 uur

Outdoor Eindhoven

Is een ware specialist in het organiseren van buitensport uitjes in Eindhoven