Archery Tag

Nieuw bij Outdoor Eindhoven: Archery Tag!

Gewaagd groepsuitje, speel ‘The Hunger Games’ in het echt!

Arrow tag of Archery tag is de nieuwste rage! Na de film ‘The Hunger Games’ is het pijl en boogschieten razend populair. Nu bestaat de mogelijkheid om naast het traditionele boogschieten ook een echt boogschiet spel te spelen. Verdeeld in teams moet men elkaar proberen af te schieten.

Leid jouw team naar de overwinning! Verdeeld in 2 teams moet men de tegenstanders op het andere veld proberen raak te schieten. Het doel van het spel is zoveel mogelijk spelers van je eigen team in het veld te houden en tegenstanders uit te schakelen. Het eindsignaal van de instructeur is bepalend wie er wint.

Een echte adrenaline kick! Natuurlijk waarborgen we te allen tijde jullie veiligheid. Er wordt namelijk gewerkt met pijlen voorzien van speciale foampunten en aangepaste bogen. Daarbij krijgen alle deelnemers een gezichtsbeschermer op.
Zorg er samen met je team voor dat je het andere team afschiet of dat je alle doelen om schiet van je tegenstander dan heb je gewonnen. Hierna kan ook nog het spel ‘Last Man Standing’ gespeeld worden. Wie is de beste schutter en weet te overleven op het strijdveld!? Vanaf 12 jaar mag dit spannende spel gespeeld worden. Het is spannend en leuk voor jong en oud. Ook is Archery Tag een geweldige activiteit voor een vrijgezellenfeest in Eindhoven !

Laat Outdoor Eindhoven jullie spectaculaire teamuitje organiseren in Eindhoven en omgeving.
Vraag direct meer informatie aan via het contactformulier.

Vanaf 6 personen: € 37,50 p.p.

Vanaf 8 personen: € 27,95 p.p.

Vanaf 10 personen: € 21,95 p.p.

6 personen

Vanaf 12 jaar

1 tot 1,5 uur

Outdoor Eindhoven

Is een ware specialist in het organiseren van buitensport uitjes in Eindhoven