Amfibie Rijden

Amfibie Rijden is gegarandeerd veel actie, plezier en motorisch vermaak!

Eindhoven

Amfibie Rijden

De ultieme samenwerkingsactiviteit!

Rijden in een voertuig met tankbesturing, durf jij het aan?

Heb jij al ooit in een echte amfibievoertuig willen rijden die ze ook in het leger gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met de unieke voertuigen kan je zelfs varen, hoe gaaf is dat? Heb jij altijd al eens willen voelen hoe het is om een soldaat te zijn?

Met onze amfibievoertuigen die voorzien zijn van tank besturing, rijdt je over een uitgezette baan, door de modder en door het water heen.

Na een goede uitleg van onze professionele instructeurs kan iedereen dit stoere amfibievoertuig besturen. Wel of geen locatie? Geen probleem, wij lossen het op. We rijden heel Nederland door om naar jouw uitgezochte locatie te komen.

Heb je zelf een vette locatie in gedachte? Wij komen naar je toe! Noord, oost, zuid, west, wij rijden door heel Nederland en Vlaamstalig België, zodat jij de uitdaging aan kan gaan in een amfibie voertuig.

(prijs afhankelijk van aantal personen en locatie)

Tip:

Amfibie rijden is goed en voordelig te combineren met bijvoorbeeld Lasergamen of Quad rijden. Maak er een unieke dag van voor jou Vrijgezellenfeest of Teambuilding in Eindhoven! Vraag via het reserveringsformulier naar de mogelijkheden.

 

Prijs op aanvraag

10 personen

Vanaf 16 jaar

In overleg

Outdoor Eindhoven

Is een ware specialist in het organiseren van buitensport uitjes in Eindhoven